Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πολλά "μπράβο" στον Πυρσός Elite για το έργο του


Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 27 Μαϊου, στο δημοτικό γήπεδο της Αγιας Τριάδας, η τελετή λήξης του πρωταθλήματος ακαδημιών που διοργάνωσε το τμήμα υποδομών της Πυρσός Elite.


Αχιλλέας Περαίας
Ποσειδώνας Μηχανιώνας
Η επιτυχία του τουρνουά ποδοσφαίρου, έγινε κατορθωτή με την συνεργασία των αθλητικών  συλλόγων της περιοχής, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή, των προπονητών αλλά κυρίως των εκατοντάδων αθλητών που συμμετείχαν σε αυτό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά συμμετείχαν 14 τμήματα με περισσότερα απο 250 παιδιά ηλικίας 7-12 ετών.
Κατά την τελετή λήξης ακολούθησαν απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής για τις αθλητικές επιδόσεις και την συμπεριφορά των αθλητών εντός του αγωνιστικού χώρου.
Η βράβευση των παιδιών έγινε με παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων και ο ενθουσιασμός τους εκφράστηκε με χαμόγελα που έλαμπαν στα πρόσωπα τους.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι σύλλογοι: Αχιλλέας Περαίας, ΠΑΟΝΕ, Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Αναγέννηση Επανομής, Αναγέννηση Ρυσίου, Απόλλων Σχολαρίου και ο Πυρσός  Αγίας Τριάδας.

Χαιρετισμός στους μικρούς ποδοσφαιριστές από τον Δήμαρχο
Στην τελετή παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Θερμαϊκου κ. Ιωάννης Αλεξανδρής ο οποίος συνεχάρη τους  διοργανωτές  και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την σημαντική συμμετοχή των μικρών αθλητών.

Αναγέννηση Επανομής
Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από την τελετή ο κ. Παναγιώτης Τροκάνας, υπεύθυνος Αθλητισμού του ΔΗΠΠΑΚΥΘ , που στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους προπονητές,τους γονείς , το Δ.Σ και τον πρόεδρο του Πυρσού Αγίας Τριάδας κ.Κρυστάλλη Δοξακάκη για την αμέριστη εμπιστοσύνη και την βοήθεια τους καθ'ολη την διάρκεια της συνεργασίας τους. 
Ιδιαίτερη εντύπωση, προκάλεσε το γράμμα ενός μικρού ποδοσφαιριστή, το οποίο διάβασε ο κ. Π.Τροκάνας και που προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση. Ολοκλήρωσε δε την ομιλία του, λέγοντας ότι, η αγωνιστική ανταπόκριση των ομάδων και ο ενθουσιασμός των παιδιών και των προπονητών , γεννάει ελπίδες και υποσχέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στον δήμο Θερμαϊκού.
ΠΑΟΝΕ Νέων Επιβατών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.