Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Προς συνεργασία Μπουτάρη-Τρεμόπουλου στις εκλογές;

Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συνεργασία στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με τον πρώην βουλευτή των Οικολόγων-Πράσινων, Μιχάλη Τρεμόπουλο, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από την λίστα του κόμματός του για τις ευροεκλογές.

Αυτό προέκυψε, μετά τη συνάντηση του κ.Μπουτάρημε τον περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Τρεμόπουλο, παρουσία αντιπροσωπειών της δημοτικής κίνησης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» και της αυτοδιοικητικής κίνησης «Οικολογία – Αλληλεγγύη», μια ημέρα μετά την παραίτηση του κ. Τρεμόπουλου από την ευρωλίστα του κόμματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη», "η συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, είχε ως αντικείμενο τις δυνατότητες προγραμματικών συγκλίσεων σε μια σειρά θεμάτων αυτοδιοικητικού χαρακτήρα", ενώ έμφαση δόθηκε στα οικολογικά και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Η «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» τονίζει ότι "οι συναντήσεις θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα στην κατεύθυνση της συνδιαμόρφωσης πολιτικού και προγραμματικού πλαισίου συμπόρευσης και συνεργασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.