Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

O Στ.Καλαφάτης υποψήφιος Ν.Δ. στο δήμο Θεσσαλονίκης

Επιτέλους η Ν.Δ. βρήκε υποψήφιο δήμαρχο για τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης κ.Σταύρος Καλαφάτης, ανέλαβε να σηκώσει το… «σταυρό του μαρτυρίου» απέναντι στον νυν δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη. Το μεσημέρι ο κ. Καλαφάτης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού για να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος.

Η επίσημη δήλωση του Σταύρου Καλαφάτη για την παραίτησή του από τη θέση του Υπουργού ΠΕΚΑ και την υποψηφιότητά του στον δήμο Θεσσαλονίκης έχει ως εξής:
«Η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας αξίζει πολλά περισσότερα απ' αυτά που έχει σήμερα. Για να τ΄αποκτήσει χρειάζονται αγώνες και σκληρή δουλειά. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω.
Υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Υπουργού Αναπληρωτή Περιβάλλοντος στον Πρωθυπουργό και θέτω υποψηφιότητα για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Καλώ όλους τους Θεσσαλονικείς να γυρίσουμε μαζί την σελίδα της πόλης. Ν' απαλλαγούμε από αυτά που μας πληγώνουν και μας ταλαιπωρούν και να βελτιώσουμε εκείνα που ομορφαίνουν τη ζωή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.