Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Συνεδριάζει την Πέμπτη το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού

Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη, πραγματοποιείται αυτή την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στις 18:00, η 2η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θερμαϊκού. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι η μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών αλλά και η έκδοση ψηφίσματος, σχετικά με το κλείσιμο του καταστήματος του ΟΤΕ Περαίας.

Επίσης, θα συζητηθεί η πρόσληψη προσωπικού για κατεπείγουσες εποχικές ή πρόσκαιρες ανάγκες, δίμηνης διάρκειας, ο καθορισμό κοινόχρηστων χώρων σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, η τροποποίηαση του τεχνικού προγράμματος 2014 κ.α.
Το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κωστή Κούτουκα, έχει ως εξής:
1.         Έγκριση της υπ΄αρ.51/2013 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά στον καθορισμό κοινόχρηστων χώρων σε Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες Δήμου Θερμαϊκού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Β.Αθανασιάδης.
2.         Έγκριση της υπ΄αρ.28/2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά στην Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2013, για λογιστική τακτοποίηση υπερβάσεων σε ΚΑΕ Εσόδων. Εισηγητής:Αντιδή-μαρχοςκ.Χ.Βογιατζής.
3.         Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έτους 2014, για την ένταξη νέων προμηθειών. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Β.Αθανασιάδης.
4.         Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2014, για την εκκαθάριση εργολαβίας με τίτλο «Κατασκευή εξωτερικής περίφραξης στο Δημοτικό Γήπεδο Ν.Επιβατών του Δήμου Θερμαϊκού». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Β.Αθανασιάδης.
5.         Έγκριση της υπ΄αρ.01/2014 μελέτηςτης Δ.Τ.Υ. με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Διάθεσης Δημοσίων Δεδομένων Γεωπληροφοριακού Συστήματος Δήμου Θερμαϊκού». Εισηγητής:Γεν.Γραμματέαςκ.ΕλευθέριοςΚεραμιδάκης.
6.         Πρόσληψη προσωπικού κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, δίμηνης χρονικής διάρκειας.Εισηγητής:Γεν.Γραμματέαςκ.ΕλευθέριοςΚεραμιδάκης.
7.         Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια οικοδομικών υλικών για την Δ.Ε.Θερμαϊκού», προϋπολογισμού 59.609,80 €.Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Β.Αθανασιάδης.
8.         Έγκριση διενέργειας της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια δέκα ξύλινων θυρών για το 1ο Γυμνάσιο Μηχανιώνας», (ΣΑΤΑ Σχολικών Κτιρίων). Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Β.Αθανασιάδης.
9.         Έγκριση της υπ΄αρ.6/2014 απόφαση της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης, που αφορά ση μείωση του ενοικίου του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας.  Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Κ.Βογιατζής.
10.      Διαγραφή οφειλών από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Χ.Βογιατζής.
11.      Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, από λάθος στην Τ.Ζ.Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Χ.Βογιατζής.
12.      Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, από λάθος χρέωση στην Τ.Ζ.   Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Χ.Βογιατζής.
13.      Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου για εκτέλεση υπηρεσίας εκτός έδρας.Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Χ.Βογιατζής.
14.      Αποτύπωση τμηματικής έκτασης του αγρ.5045 του αγροκτήματος Επανομής. Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Β.Αθανασιάδης.
15.      Παραλαβή μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης (ΚΕΝΑΚ) για την κατασκευή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Περαίας.Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Β.Αθανασιάδης.
16.      Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος 2014, με την ένταξη του έργου «Συμπλήρωση κτηματογραφικού υπόβαθρου στο παραλιακό μέτωπο των Ν.Επιβατών-Ενοποίηση αρχείων τοπογραφικών στοιχείων της Δ.Τ.Υ., σύνταξη τεχνικού φακέλουγια την δικαστική αναγνώριση της κυριότητας του Δήμου επί καταργούμενου κοινόχρηστου χώρου στο ΟΤ58 Περαίας και διόρθωση λανθασμένης εγγραφής στο Εθνικό Κτηματολόγιο.Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Β.Αθανασιάδης.
17.      Μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας.Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Χ.Βογιατζής.
18.      Επιστροφή ΕΕΤΗΔΕ και ΕΕΤΑ στην εταιρεία ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑΙΑΣ Α.Ε. GOODY’ S.Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ.Χ.Βογιατζής.
19.      Αναμόρφωση προϋπολογισμού, έτους 2014. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Χ.Βογιατζής.
20.      Έγκριση διενέργειας προμήθειας για γραφική ύλη και λοιπά υλικά  γραφείου, εντύπων και υλικών μηχανογράφησης, φωτοτυπικού χαρτιού για εκτυπώσεις, εκδόσεις βιβλιοδετήσεις, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Χ.Βογια-τζής.
21.      Εκμίσθωση του υπ΄αρ.339 αγροτεμαχίου στην Τ.Κ.Αγγελοχωρίου. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Χ.Βογιατζής.
22.      Διαγραφή εγγραφών μισθωμάτων από τον Χ.Κ.0032Α/2013.Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ.Χ.Βογιατζής.
23.      Έκδοση ψηφίσματος, σχετικά με το κλείσιμο του καταστήματος του ΟΤΕ Περαίας. Εισηγητής: Δήμαρχος κ.Ι.Αλεξανδρής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.