Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Κάποιες παρατραβηγμένες εκδοχές για Αντιπεριφέρεια και Δήμο

Ένα παρατραβηγμένο, όμως ενδεχόμενο με βάση το νόμο των πιθανοτήτων σενάριο, δημοσιεύει η στήλη «Παραπολιτικά» της αθλητικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας της Θεσσαλονίκης balladoros.com: Ότι ο αντιπεριφερειάρχης κ.Γιώργος Τσαμασλής που είχε τις τελευταίες μέρες συναντήσεις τόσο με τον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ. για την Περιφέρεια, Ι.Ιωαννίδη όσο και με τον «αντάρτη» Α.Τζιτζικώστα, ενδέχεται να είναι και πάλι υποψήφιος για την αντιπεριφέρεια με έναν από τους δύο, αποσύροντας την υποψηφιότητά του από το δήμο Θερμαϊκού!

Προσωπικά θεωρούμε αδύνατη αυτή την εκδοχή, καθώς πιστεύουμε ότι ο αντιπεριφερειάρχης, που ήδη έχει δημιουργήσει ένα προσωπικό μηχανισμό στην περιοχή του Θερμαϊκού και βρίσκεται στη διαδικασία εξεύρεσης υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για το συνδυασμό του, δεν θα κάνει πίσω από τον αρχικό σχεδιασμό του. Και αυτό τουλάχιστον δείχνουν και οι κρούσεις που γίνονται σε γνωστά πρόσωπα, σε Περαία, Μηχανιώνα και Επανομή, για να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο Τσαμασλή, με αθρόα μάλιστα διανομή και … αντιδημαρχιών!
Πάντως, για την καλύτερη ενημέρωση των αναγνωστών μας, παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση στο balladoros.com, χωρίς όμως να υιοθετούμε τα όσα περιέχονται σ΄αυτό. Γράφει λοιπόν:
«Πληροφορίες που έφτασαν τις τελευταίες μέρες σε μας αναφέρουν, ότι ο Γιώργος Τσαμασλής θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για το Δήμο Θερμαϊκού.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο νυν Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, πατάει σε δύο βάρκες.
Στις συναντήσεις του με τον Ιωαννίδη, το παίζει κομματικό στέλεχος και δηλώνει ότι θα τον στηρίξει στις εκλογές, με την προϋπόθεση όμως, ότι θα καλύψει τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Την ίδια τακτική περίπου χρησιμοποιεί και στις συναντήσεις του με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, μόνο που ο Βλάχος γνωρίζει το...παιγνίδι του Γιώργου Τσαμασλή, και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να τον....τριπλάρει».

Και προηγούμενη ανάρτηση
Πριν λίγες μέρες το site balladoros.com, σε άλλη του ανάρτηση έγραφε πάλι για τγο θέμα αυτό:

«Πληροφορίες που διέρρευσαν από το στενό περιβάλλον του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιωαννίδη αναφέρουν, ότι ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, είχε μυστική συνάντηση μαζί του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Γιώργος Τσαμασλής δήλωσε στον κ. Ιωαννίδη, ότι είναι πιστός οπαδός της παράταξης, και είναι φυσικό να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Σαμαράς.

Εκείνο που πρέπει πάντως να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες που το παίζουν ένα δύο χι, για να πιάσουν όλα τα...σημεία είναι, ότι υπάρχει κίνδυνος να αναβληθεί το.... παιγνίδι, και να μείνουν με το....δελτίο στο χέρι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.