Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Φεστιβάλ... λαϊκισμού από επίδοξους "σωτήρες"

Ακόμη δεν μπήκαμε στην προεκλογική περίοδο και βλέπουμε να έχει ξεδιπλωθεί στο δήμο Θερμαϊκού ένα απίστευτο φεστιβάλ λαϊκισμού. Με τον ένα υποψήφιο να υπόσχεται τον… ουρανό με τ΄ άστρα, καθώς μας τάζει επίγειους παραδείσους, «Ριβιέρες», υποθαλάσσιους υφάλους, καραβάκια και … γαλάζια άλογα. Και έναν άλλο υποψήφιο, να οργανώνει μόνος του… γκάλοπ, που φυσικά, ευλογώντας τα γένια του, τον βγάζουν… δήμαρχο. «Ο Αντώνης με τα λόγια, χτίζει ανώγια και κατώγια», λέει μια σοφή παροιμία.

Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο υποψήφιοι, που αποβλέπουν στη διαρκώς συρρικνούμενη δεξαμενή των δεξιών ψηφοφόρων της περιοχής, θα μας χαρίσουν πολύ γέλιο, μέχρι να φτάσουμε στις κάλπες με τις προεκλογικές τους υποσχέσεις και τον διαγκωνισμό τους.

Υ.Γ. Δεν θα μπούμε στο λούκι να ασχοληθούμε με τις κραυγές που εκβάλουν κάποια παπαγαλάκια τους, ενοχλημένα από την κριτική μας. Τις απαντήσεις που επιζητούν, ας τις πάρουν από τους επίδοξους «σωτήρες» του τόπου, οι οποίοι εκτός των άλλων, βάλθηκαν να μας διδάξουν και…. δημοσιογραφική δεοντολογία. Έλεος! 

2 σχόλια:

  1. Παπαδόπουλος Γεώργιος7 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:49 π.μ.

    Αποκλείεται ο γιατρός είναι λαμπρός νέος παραλίγο να πιάσει και τον Σταυρό τα θεοφάνεια!
    κακός αναφέρεσαι στα παπαγαλάκια νέας Γουινέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκαιο στις επισημάνσεις σας. Αν είναι δυνατόν με τέτοιο κλίμα να πάμε στις εκλογές. Αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα του Θερμαϊκού, επιδίδονται σε θεατρινίστικες κινήσεις.
    ΠΕΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.