Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού: "Να αθωωθούν οι επτά Επανομίτες"

«Δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιούνται οι αγώνες των κατοίκων για την υπεράσπιση του δικαιώματος μιας καλύτερης ποιότητας ζωής», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Μελών Θερμαϊκού του ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει την πλήρη αθώωση των δικαζόμενων τη Δευτέρα επτά κατοίκων της Επανομής, που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά γιγαντοκεραίας κινητής τηλεφωνίας που στήθηκε στο γήπεδο της Επανομής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
«Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού εκφράζει την συμπαράστασή της και στέκεται στο πλευρό των επτά κατοίκων της Επανομής που δικάζονται την προσεχή Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στο Δ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης γιατί συμμετείχαν στη μαζική κινητοποίηση των κατοίκων, εναντίον της κεραίας κινητής τηλεφωνίας η οποία τοποθετήθηκε στο γήπεδο της «Αναγέννησης» Επανομής.
Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν να ποινικοποιούνται οι αγώνες των κατοίκων για την υπεράσπιση του δικαιώματος μιας καλύτερης ποιότητας ζωής. Όπως δεν μπορεί να υποβιβάζεται η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και της διεκδίκησης καλύτερης ποιότητας ζωής, με απόλυτα ειρηνικά μέσα, σε ”διατάραξη ποδοσφαιρικού αγώνα”. Για αυτό ζητάμε την πλήρη αθώωση των κατηγορουμένων.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θερμαϊκού θα είναι παρούσα στην εκδίκαση της Δευτέρας και καλούμε τους κατοίκους να βρίσκονται το πρωί της Δευτέρας στα δικαστήρια για να συμπαρασταθούν στους άδικα διωκόμενους κατοίκους της Επανομής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.