Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Καραβάκια τέλος για φέτος

Ολοκληρώθηκαν για φέτος τα θαλασσινά δρομολόγια με τα δυο γραφικά καραβάκια της «Karavakia Thessaloniki Waterbus», που εκτελούσαν τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Περαία – Νέοι Επιβάτες και αντίστροφα.

Ο «Άγιος Γεώργιος» και ο «Κωνσταντής», επί πέντε μήνες, μετέφεραν καθημερινά τους Θεσσαλονικείς, τους επισκέπτες της πόλης, και τους τουρίστες στις κοντινές και βραβευμένες, με τη «Γαλάζια Σημαία» ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών.
«Ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, και διαπιστώσαμε ότι όλο και περισσότερος κόσμος είχε την επιθυμία να ταξιδέψει και να απολαύσει τη θαλάσσια διαδρομή για την Περαία και τους Νέους Επιβάτες, και αντίστροφα. Η αγάπη των επιβατών που εισπράξαμε αυτούς τους πέντε μήνες, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά που μας επέλεξαν για τη μετακίνησή τους, μας οδηγεί στην ανάγκη να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες και να υλοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον τις επιθυμίες μας, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της γραμμής»  επισημαίνει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» Νίκος Τσαμασλής. 
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι η παράταση εκτέλεσης των δρομολογίων, κατά ένα μήνα.
Αφενός, οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Θερμαϊκό κόλπο, και αφετέρου, η έντονη παρουσία τόσο των τουριστών όσο και των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, οδήγησε τους πλοιοκτήτες της «Karavakia Thessaloniki Waterbus» στην απόφαση να παρατείνουν τα δρομολόγιά τους.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, για το μήνα Οκτώβριο, να συνεχίζεται η θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης – Περαίας – Νέων Επιβατών, με οκτώ συνολικά δρομολόγια.

Ο πλήρως ανακαινισμένος «Κωνσταντής», μήκους 24 μέτρων, και χωρητικότητας 180 επιβατών, εκτελούσε καθημερινά 8 δρομολόγια, από τη Θεσσαλονίκη προς την Περαία και τους Νέους Επιβάτες και αντίστοιχα από τους Νέους Επιβάτες και την Περαία προς τη Θεσσαλονίκη, σε 50 λεπτά της ώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.