Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Παράσταση στη Θέρμη με αντίτιμο εισόδου ένα.. βιβλίο


Μαθητές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης
Μια καταπληκτική πρωτοβουλία ανέλαβε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης: Να καλέσει τους πολίτες που έχουν βιβλία τα οποία έχουν διαβάσει και «αραχνιάζουν» στα ράφια τους, να τα δωρίσουν, προκειμένου να δημιουργηθούν Βιβλιοθήκες στα Βασιλικά και τον Τρίλοφο.

Για το σκοπό αυτό, διοργανώνει την Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, ώρα 20:30, μουσική  εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης  με τίτλο: «Μουσική Μυθιστορία»  με τη μουσικό Αλεξία Τανούρη. Και όπου το αντίτιμο εισιτηρίου για την παρακολούθηση της παράστασης, θα είναι ένα παλιό βιβλίο που θα πρέπει να προσκομίσουν όσοι παρακολουθήσουν την παράσταση.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης  θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες του Δημου μας, ζητά να είμαστε  συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι  στην  προσπάθεια δημιουργίας νέων «πυρήνων» Δημοτικών Βιβλιοθηκών στα Δημοτικά Διαμερίσματα Βασιλικών & Τριλόφου. Για αυτό το λόγο, Φέρτε μας τα βιβλία που που δεν χρειάζεστε και είναι σε καλή κατάσταση και παρακολουθήστε δωρεάν τη μουσική παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.