Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τα παιδιά ζωγράφισαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ3


Συνεχίζονται οι δράσεις συμπαράστασης, μικρών και μεγάλων, στην ΕΤ3 έξω από το κτίριο της Τηλεόρασης στη Λεωφόρο Στρατού. Tα παιδιά αλληλέγγυων πολιτών και των εργαζομένων στην ΕΡΤ3 διασκέδασαν και ψυχαγωγήθηκαν στο πάρκο απέναντι από το κτίριο της Τηλεόρασης σε έναν παιδότοπο που είχε οργανωθεί από παιδαγωγούς.

Τις ζωγραφιές τους τα παιδιά τις οποίες αφιέρωσαν στην ΕΤ3 για να διαμαρτυρηθούν κι αυτά με τη σειρά τους για το κλείσιμο της συχνότητας.
Η συμβολή της Ελληνικής Τηλεόρασης 3 στη Βόρεια Ελλάδα είναι πολύ σημαντική. Ένα κανάλι που ήθελαν να δείχνουν οι μετρήσεις της τηλεθέασης συνεχώς στον πάτο κι όμως αυτό είχε φανατικούς τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα. Το κανάλι που αντιστάθηκε ακόμη και σε  κυβερνήσεις που σκοπό είχαν να απαξιώσουν την Μακεδονία και τη Θράκη, έδωσε τη δική του μάχη μέσα από το πρόγραμμα και τις εκπομπές του...Κυβερνήσεις που καθαίρεσαν εν μια νυκτί  το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. 

Ένα κανάλι που είχε ειδήσεις κάθε μέρα από όλη την περιφέρεια, που έδινε το βήμα σε ακριτικές περιοχές, αυτό το κανάλι βύθισαν στο σκοτάδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.