Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Όταν ο Μαυρομάτης διαψεύδει με στοιχεία τον Μαυρομάτη!

Δρόμο-ντροπή, χαρακτήριζε ο κ.Μαυρομάτης τον.. "τέλειο δρόμο"
του Σπύρου Κουζινόπουλου
Πρόσφατα, στις 16 Απριλίου, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100, αναφερθήκαμε στο δρόμο Νέας Mηχανιώνας- Θεσσαλονίκης, σημειώνοντας ότι «είναι τραγικό να ζούμε σε έναν παράδεισο με ένα άθλιο οδικό δίκτυο, με δρόμους γεμάτους λακκούβες, που καταστρέφουν τα αυτοκίνητα των συνδημοτών μας, με δρόμους δίχως πεζοδρόμια που γίνονται αδιάβατοι με την πρώτη βροχή, με δρόμους άκρως επικίνδυνους, που εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή των πολιτών». Αμέσως, έσπευσε να μας απαντήσει ο κ.Μαυρομάτης, αμφισβητώντας τα όσα αναφέραμε, καταγγέλοντάς μας ως "αντιγραφείς" και παρουσιάζοντας το δρόμο περίπου ως … τέλειο. 


Όπως ισχυρίζονταν, αδίκως διαμαρτυρόμασταν για το δρόμο καρμανιόλα, καθώς «η εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας έχει ήδη πλάτος 12 μέτρων, εκτός ορισμένων
σημείων, όπως στα γεφυράκια της Περαίας και σε σημεία με έντονη υψομετρική διαφορά μεταξύ αυτής και των ομόρων ιδιοκτησιών. Αυτό που της λείπει είναι η ενιαία και σύγχρονη κατασκευή του οδοστρώματος, καθώς και η συντήρηση». Και μάλιστα, μετά από … «μεγάλες πιέσεις» Μαυρομάτη, «ανακατασκευάσθηκε πλήρως το ανηφορικό τμήμα των στροφών μετά την Αγία Τριάδα».
Επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, ψάξαμε και βρήκαμε τα όσα ανέφερε ο κ.Μαυρομάτης πριν 3,5 χρόνια, όταν και πάλι διεκδικούσε τη Δημαρχία Θερμαϊκού. Και έκπληκτοι ανακαλύψαμε, ότι έλεγε τα ακριβώς αντίθετα πράγματα με τα όσα δηλώνει σήμερα, συμφωνώντας τότε απολύτως με τις καταγγελίες που σήμερα διατύπωσε η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» και ο υποψήφιος
δήμαρχός της Σπύρος Κουζινόπουλος.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε πρωτοσέλιδα σε δημοσίευμα της προπαγανδιστικής εφημερίδας του «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» στις 23 Οκτωβρίου 2010, «Θυμίζει την Ελλάδα της δεκαετίας του 1950 ο δρόμος Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας, ιδιαιτέρως το κομμάτι που βρίσκεται στο δήμο Θερμαϊκού. Στενός, κακοσχεδιασμένος, χωρίς σήμανση, με επικίνδυνες στροφές και ακόμη πιο επικίνδυνες λακκούβες, ταλαιπωρεί τα οχήματα και τις χιλιάδες επιβάτες που τα χρησιμοποιούν. Κυρίως όμως είναι επικίνδυνος, μια πραγματική καρμανιόλα για τους διερχόμενους».
«Τέλειος» λοιπόν σήμερα ο δρόμος που πριν τον χαρακτήριζε καρμανιόλα, κι αυτό χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό για τη βελτίωσή του αυτά τα τελευταία χρόνια. Πλήρης δηλαδή…..Αντιστροφή, όπως είναι το προεκλογικό του σλόγκαν. Βλέπετε, τότε που αντιμάχονταν τη διοίκηση του πρώην δήμου Θερμαϊκού, έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους, ενώ σήμερα, όταν επισημάναμε τις δικές του ευθύνες, που ο κ.Μαυρομάτης ως επί 8 χρόνια δήμαρχος Μηχανιώνας δεν έκανε το παραμικρό για τη βελτίωση του δρόμου, τώρα αυτός ο Ίδιος δρόμος έγινε «τέλειος».
Η υποκρισία, το ψέμα, οι ανακρίβειες, η διαστρέβλωση στην αποθέωσή τους από τον κατά τα άλλα «ειλικρινή» και «φιλαλήθη» κ.Μαυρομάτη, 
ο οποίος συχνά- πυκνά χρησιμοποιεί το προεκλογικό σλόγκαν «τέρμα στα ψέματα». Μόνο που δεν διευκρινίζει, ποιανού τα ψέματα..

1 σχόλιο:

  1. Παπαδόπουλος Γεώργιος2 Μαΐου 2014 στις 11:54 μ.μ.

    Ούτε τσίπα δεν έχει το ψέμα πάει κόρκομπο.
    Όλοι παλεύουν να γίνουν δημοτικοί υπάλληλοι την Παρθένα την κάνανε ιδιωτική άντε αυτό ήταν τυπογραφικό λάθος δεν βαριέσαι.
    Το άλλο που από αστυνομικό τον άνθρωπο τον έκαναν ιδιωτικό υπάλληλο άντε και αυτό και αυτό λάθος για άλλη αιτία.
    Αλλά η γελοιότητα ξεπέρασε τα όρια ούτε να το γράψω δεν μπορώ ο Καραδεξιός Ζαβέρκος (προβεβλημένο στέλεχος της Β’ Θεσσαλόνικης της ΝΔ, στο «δημοκρατικό» ψηφοδέλτιο αυτό δεν το αναφέρουν ντροπή πράγμα, έχω λύσει στα γέλια). Τον βαφτίσανε πολιτικό μηχανικό λέει, αυτός θα χτίσει την Αλέξαντερλαντ. Μπερδεύτηκα αυτό το είπε ο μάγος κάτι θα βρεί να χτίσει και αυτό το κομματόσκυλο.
    Δηλαδή φαντάσου αν ψεύδεται στο βιογραφικό των υποψηφίων του τι κάνει στα υπόλοιπα θέματα!
    Απορώ αυτοί που μπήκανε στο ψηφοδέλτιο του πώς νοιώθουν με όλα αυτά τα ψέματα.
    Ζήτω ο Ασπρομάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.