Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Έρχεται τσουνάμι αυξήσεων στα εισιτήρια ΟΑΣΘ

Ακριβότερη και χειρότερη γίνεται η αστική συγκοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση των μεγαλομετόχων του ΟΑΣΘ να αυξήσουν στο ένα ευρώ την ελάχιστη τιμή εισιτηρίου  για τις μετακινήσεις εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενώ , σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακεδονία», άγνωστες παραμένουν οι  προθέσεις τους για τις εκτός Θεσσαλονίκης διαδρομές.

Παράλληλα, θα υπάρξει ραγδαία πτώση στην ποιότητα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης. Οι διοικούντες τον ΟΑΣΘ αραιώνουν τα δρομολόγια, κυρίως το Σαββατοκύριακο και τις αργίες, ενώ κόβονται και τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια. Όσον αφορά την ανανέωση του στόλου του Οργανισμού, αυτό θα πρέπει μάλλον να το ξεχάσουμε, καθώς η συγκοινωνία θα διεξάγεται με γερασμένα λεωφορεία έως και εικοσαετίας.

Τέλος οι μεγαλομέτοχοι του ΟΑΣΘ, τα εισοδήματα των οποίων παραμένουν αμετάβλητα και χωρίς την παραμικρή μείωση λόγω οικονομικής κρίσης, σχεδιάζουν να αυξήσουν σε επίπεδο-φωτιά τα πρόστιμα σε βάρος των επιβατών, τα οποία εφεξής θα πηγαίνουν πλέον στην Εφορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.