Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Συγκλόνισε ο πρόωρος χαμός του Θανάση Παπατόλιου

Συγκλονισμένη, είναι η κοινωνία του δήμου Θερμαϊκού από την πρόωρη όσο και άδικη απώλεια  του Θανάση Παπατόλιου, γνωστού αγωνιστή για τα κοινωνικά δικαιώματα, ενός Ανθρώπου με Άλφα κεφαλαίο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 χρόνων από  βαρύ εγκεφαλικό.  Η κηδεία του γίνεται στις 10 το πρωί της Παρασκευής από τον ιερό ναό της Οσίας Παρασκευής στους Ν. Επιβάτες.

Ο Θανάσης Παπατόλιος γεννήθηκε το 1963 στην Απιδέα, ένα όμορφο χωριό του Βόϊου, δίπλα στο Τσοτύλι Κοζάνης. Αφού ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Γυμνάσιο Τσοτυλίου, ήρθε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε ως ηλεκτρονικός που ήταν το επάγγελμά του. Αργότερα εγκαταστάθηκε στους Νέους Επιβάτες.
Άνθρωπος δραστήριος, πνεύμα δραστήριο, δημιουργικό και πάντα αεικίνητος, ασχολήθηκε με τους Συλλόγους Γονέων  και Κηδεμόνων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ ως ενεργός πολίτης πήρε μέρος σε συλλόγους και κινήσεις πολιτών.
Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» και οι συνυποψήφιοί του τον θυμούνται να είναι πάντα μπροστάρης στη διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων των συνδημοτών μας.
Ένα βαρύ εγκεφαλικό, που τον χτύπησε πριν δύο εβδομάδες περίπου, σημάδεψε και το τέλος της ζωής του, καθώς ο αγώνας που έδωσε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου ήταν άνισος.

Στη σύζυγο και τα δύο παιδιά του Θανάση Παπατόλιου θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, αλλά και τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε, καθώς η αγωνιστική του στάση ζωής θα μας συντροφεύει και θα μας εμπνέει. Καλό κατευόδιο φίλε Θανάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.