Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ποιοι αναλαμβάνουν αντιδήμαρχοι στη διοίκηση Μαυρομάτη

Μία γυναίκα στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών
Aκόμη, δεν φαίνεται να έχει καταλήξει ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης στα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν σε υπεύθυνες θέσεις στη διοίκηση του δήμου από 1ης Σεπτεμβρίου, οπότε θα αναλάβει η νέα δημοτική αρχή, κι ενώ πλησιάζει η 24η Αυγούστου, που θα ορκιστεί το νέο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού στο ξενοδοχείο Sun Beach στην Αγία Τριάδα

Ο Π.Μήλιος στην αντιδημαρχία Οικονομικών
Μέχρι στιγμής, επικρατέστεροι να αναλάβουν θέσεις αντιδημάρχων, φέρονται να είναι, σύμφωνα με διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην  καίρια θέση του αντιδημάρχου Οικονομικών, ο υπάλληλος του ΟΤΕ, κ.Παναγιώτης Μήλιος από την Περαία,  στενός συνεργάτης, εδώ και χρόνια, του κ. Μαυρομάτη. 
Επίσης, ο 36χρονος δικηγόρος από την Επανομή κ. Θεόδωρος Τζέκος προορίζεται για τη θέση του αντιδημάρχου Παιδείας και η πολιτικός μηχανικός κυρία Πάττη Πασχαλίδου από το Μεσημέρι, για τη θέση της αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών. Πρέπει ακόμη να θεωρείται σίγουρο ότι την ευθύνη για το «Γραφείο Επιχειρηματικότητας», που ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ο κ. Μαυρομάτης για την αναζήτηση επενδύσεων και την προώθηση του τουρισμού, θα την αναλάβει ένας εκ των πλέον στενών συνεργατών του κ. Μαυρομάτη, ο παιδίατρος κ. Ιωσήφ Μισαλέμης.
Σπύρος Αδαμίδης
Για τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μαυρομάτης προορίζει, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον 47χρονο δικηγόρο κ. Σπύρο Αδαμίδη, κάτοικο Περαίας και παλιό ποδοσφαιριστή του «Αχιλλέα» Περαίας.
Δεν έγινε μέχρι στιγμής γνωστό ποιοι θα καταλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις αντιδημάρχων και κυρίως την αντιδημαρχία-λαιμητόμο της Καθαριότητας, όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα για το δήμο Θερμαϊκού. Επίσης, δεν ξεκαθαρίστηκε, ποιθός θα οριστεί αντιδήμαρχος από τη δημοτική ενότητα Μηχανιώνας, όπου ο κ.Μαυρομάτης απέσπασε το υψηλότερο ποσοστό ψήφων ή πάλι, ποιες θέσεις θα καταλάβουν στη νέα διοίκηση  νεοεκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που πρώτευσαν σε αριθμό ψήφων. Όπως για παράδειγμα ο παντοπώλης από τη Μηχανιώνα κ. Νικόλαος  Τσουρούς-Μπουγιούκας, ο οποίος με τους 1.255 σταυρούς που έλαβε, ήρθε πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος από όλους τους συνδυασμούς και θα προεδρεύσει στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου για την εκλογή του προεδρίου του δημοτικού συμβουλίου.
Θεόδωρος Τζέκος 
Δεν έγινε γνωστό ακόμη αν θα δοθούν κάποιες θέσεις σε στελέχη που βρέθηκαν δίπλα στον κ.Μαυρομάτη από τα παλιά, ακόμη και στα δύσκολα χρόνια, όπως είναι ο κ.Γιάννης Καλλονάς από την Αγία Τριάδα και ο κ. Σταύρος Φιδέλης από τη Νέα Μηχανιώνα, αλλά και υποψηφίους του συνδυασμού «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» που έλαβαν υψηλό ποσοστό σταυρών. Όπως ο αστυνομικός κ.Γιώργος Φεστερίδης, παλιός ποδοσφαιριστής της «Αναγέννησης»  Επανομής, νυν αντιπρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης, που έλαβε 1052 σταυρούς ή ο οστρακοαλιέας κ.Θράσος Παζαρόπουλος από το Αγγελοχώρι, ο οποίος έλαβε στις εκλογές της 18ης Μαίου 1.189 ψήφους, αλλά και ο ξυλέμπορος από τη Νέα Μηχανιώνα κ. Άγγελος Σαμακοβλής, που πήρε 1.180 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.