Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δ. Τσάμης: "Να δώσει εξηγήσεις ο Αντώνης Σαμαράς"

Να δώσει εξηγήσεις ο Αντώνης Σαμαράς «πώς περάσαμε από τη Νέα Δημοκρατία των Ζαππείων στη Νέα Δημοκρατία των μνημονίων», ζήτησε σε συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης και του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσάμης, ένα από τα σημαντικά Καραμανλικά στελέχη στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο κ. Τσάμης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Εδώ Μακεδονία» των δημοσιογράφων, Αντώνη Οραήλογλου και Χρήστου Νικολαΐδη επισήμανε ότι πρέπει να ανοίξει και μάλιστα άμεσα σοβαρή συζήτηση εντός των οργάνων της ΝΔ για τα αίτια της εκλογικής ήττας. Παράλληλα, σημείωσε ότι πρέπει να μπουν και θέματα οργανωτικής ανασυγκρότησης, κάτι που θα ήταν καλύτερο να γίνει στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, διότι είναι το καλύτερα οργανωμένο κομματικό όργανο.

Ωστόσο εξέφρασε αμφιβολίες ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. «Πολύ φοβάμαι ότι η συζήτηση αυτή δεν θα γίνει ποτέ στη ΝΔ. Το κόμμα δυστυχώς δεν έχει μάθει να συζητά. Δεν έχει παράδοση τέτοιας εσωκομματικής λειτουργίας», είπε ο κ. Τσάμης.

Σε μια τέτοια συζήτηση, υπογράμμισε ο κ. Τσάμης, θα μπορούσε να μπει και θέμα ενδεχόμενης αλλαγής αρχηγού. Ωστόσο, ο ίδιος σημείωσε πως αν και ο κόσμος συναρτά αλλαγή στη λειτουργία του κόμματος με αλλαγή ηγεσίας δεν είναι εκεί η ουσία: «Είναι πολύ πιο σημαντικό να γίνει αυτή η συζήτηση στο πλαίσιο της οποίας ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να εξηγήσει πώς περάσαμε από τη Νέα Δημοκρατία των Ζαππείων στη Νέα Δημοκρατία των μνημονίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.