Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Κουβέλης: O τόπος μπορεί να πορευτεί μπροστά

Στο 5ο λύκειο Περιστερίου άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα οι Φώτης Κουβέλης και Νίκος Χρυσόγελος. Για εντολή ώστε η Ελλάδα να πορευτεί μπροστά, προοδευτικά με την κοινωνία όρθια, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Οι επικεφαλής της παράταξης "Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά" δήλωσαν αμέσως μετά:
"Ο κόσμος σήμερα αποφασίζει για τη πορεία της χώρας. Με την ψήφο τους πρέπει να δώσουν εντολή. Εντολή η Ελλάδα να πορευτεί μπροστά, προοδευτικά με την κοινωνία όρθια. Ο τόπος μπορεί να πορευτεί προς τα μπροστά και πρέπει να φύγει από αυτή την κατάσταση που σήμερα βρίσκεται.
Η ψήφος του ελληνικού λαού είναι εκείνη που θα αποφασίσει για την πορεία της χώρας μας. Μια πορεία ευθεία, σταθερή και προοδευτική", δήλωσε ο κ. Κουβέλης
Χρυσόγελος:
"Οι Πράσινοι- Δημοκρατικοί Αριστερά συμμετέχουμε στην αλλαγή της πολιτικής και την αλλαγή της κυβέρνησης. Αλλά με οικολογικό, κοινωνικό και οικονομικό και σχέδιο. Με ρεαλιστικές λύσεις για την ανεργία, την οικονομία, την φτώχεια. Αλλά και με όραμα για το που θέλουμε να πάμε ως κοινωνία. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε, με προγραμματικές συμφωνίες , σε μια προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.
Αλλά δεν αρκεί να συμμετέχουμε και εμείς στην κυβέρνηση. Σημαντικό είναι να υπάρχει και μια συμφωνία με την κοινωνία, με τους επαγγελματικούς, κοινωνικούς και περιβαλλοντολογικούς φορείς. Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη χώρα, αλλά ε σχέδιο, με ρεαλισμό και με όραμα'.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.