Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου οι αιτήσεις από τους πλημμυροπαθείς Θερμαϊκού

Για ένα ακόμη μήνα και μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2016 θα συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων στον Δήμο Θερμαϊκού από πολίτες που επλήγησαν και έπαθαν ζημία στις κατοικίες και στα υπόλοιπα περιουσιακά τους στοιχεία από τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου. 
Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομιστούν κατά την υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, είναι τα ακόλουθα:
-Έντυπο Ε1
-Έντυπο Ε9
-Φωτογραφικό υλικό
-ΑΜΕΑ (απόφαση ΚΕΠΑ)
-Πολύτεκνοι (βεβαίωση δικαιούχου επιδόματος)
-Μισθωτήριο συμβόλαιο
-Λογαριασμός ΔΕΗ
-Φωτοτυπία ταυτότητος
-Βεβαίωση Πυροσβεστικής και έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου για την καταγραφή του συμβάντος.

Οι τριμελείς επιτροπές
Στο μεταξύ, δημοσιεύθηκε στο Διαύγεια η απόφαση του δημάρχου Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη για τη συγκρότηση των τεσσάρων Τριµελών Επιτροπών που συγκροτήθηκαν για τον υπολογισµό ενίσχυσης οικογενειών ή µεµονωµένων ατόµων που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές,  προκειµένου οι πληγέντες να τύχουν έκτακτης οικονοµικής ενίσχυσης.
Οι επιτροπές αποτελούνται από τους παρακάτω :
Α΄ Επιτροπή: Την Αντιδήµαρχο Πασχαλίδου Παρθένα, τον υπάλληλο Χριστόπουλο Αθανάσιο και τον υπάλληλο Χατζηθεοδώρου Κωνσταντίνο
Β΄ Επιτροπή: Τον ∆ηµοτικό Σύµβουλο Καλλονά Ιωάννη, τον υπάλληλο Πετρίδη Πέτρο και τον υπάλληλο Λαγούρα ∆ηµήτριο
Γ΄ Επιτροπή: Τον Αντιδήµαρχο Μπίρο Θωµά, την υπάλληλο Σαρούκου Στέλλα και τον υπάλληλο Οικονοµίδη Κωνσταντίνο

∆΄ Επιτροπή: Τον Αντιδήµαρχο Μήλιο Παναγιώτη, τον υπάλληλο Χαΐδη Άγγελο και την υπάλληλο Ευσταθιάδη Ντίνα-Μαρία

2 σχόλια:

  1. Σχετικά με την αναστολή και παράταση των φορολογικών υποχρεώσεων. Επικοινώνησα σήμερα (20/09) με το taxisnet, δεν γνωρίζουν τίποτα, στις ΠΟΛ. (1126, 1127, 1128 και 1129) που έχουν εκδοθεί δεν υπάρχει πουθενά ο δήμος Θερμαϊκού και χωρίς την αντίστοιχη ΠΟΛ. δεν μπορεί να απαντήσει ούτε η κεντρική υπηρεσία κεφαλαίου για το τι και πώς θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόφαση του Τρ. Αλεξιάδη υπογράφτηκε στις 26/9 και ίσως επειδή μεσολάβησε και το Σαββατοκύριακο, να υπήρξε αυτή η καθυστέρηση στην ενημέρωση των υπηρεσιών. Εάν συνεχιστεί αυτή η ανωμαλία, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να αναδείξουμε το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.