Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ένα πλωτό παλάτι σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία αρχείου
Ένα πλωτό παλάτι, το κρουαζερόπλοιο «Rhapsody of the Seas», κατέπλευσε σήμερα στις 9 το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως ανακοίνωσε  ο ΟΛΘ, ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας με τις περισσότερες αφίξεις, δεδομένου ότι συνολικά εννέα κρουαζιερόπλοια αναμένεται να καταπλεύσουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αυτό τον μήνα.

Το κρουαζιερόπλοιο «Rhapsody of the Seas» κατέπλευσε σήμερα το πρωί, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, προερχόμενο από τον Πειραιά, με 2.044 επιβάτες και αναμένεται να αναχωρήσει για το Κουσάντασι της Τουρκίας στις 5 το απόγευμα.
Η πλειοψηφία των επιβατών είναι από τη Μεγάλη Βρετανία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, αρκετοί από αυτούς έχουν προγραμματίσει εκδρομές στο Δίον και στη Βεργίνα, ενώ οι περισσότεροι προβλέπεται να περιηγηθούν στην πόλη, είτε με οργανωμένες ξεναγήσεις, είτε ανεξάρτητα.

Εξάλλου, αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου, αναμένεται να καταπλεύσει ένα ακόμη κρουαζερόπλοιο, το «Astoria» και οι επιβάτες θα διανυκτερεύσουν στη Θεσσαλονίκη. Θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη από τον Βόλο, με 370 επιβάτες, στην πλειοψηφία τους Γάλλους. Να σημειωθεί, ότι το «Astoria» έχει μακρά ιστορία στο χώρο της κρουαζιέρας καθώς ως υπερωκεάνιο ξεκίνησε πριν δεκαετίες το ταξίδι από Σουηδία προς ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.