Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Αγίας Τριάδας και πως το αντιμετώπισε η διοίκηση Μαυρομάτη

Ένα αίτημα που το διατύπωσαν πολλοί κάτοικοι της Αγίας Τριάδας, μετέφερε η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» την περασμένη Τετάρτη στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού: Να ασκηθεί από τη διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού πίεση προς τη διοίκηση της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, αλλά και προς το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να προταχθεί το έργο επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου προς την Αγία Τριάδα.

Το αίτημα των κατοίκων, απόλυτα λογικό και δίκαιο: Με τις πλημμύρες της 7ης Σεπτεμβρίου και τους τεράστιους όγκους νερού και λάσπης που κατέκλυσαν τα σπίτια τους, καταστράφηκαν οι καυστήρες πετρελαίου θέρμανσης που διέθεταν, ενώ πάρα πολλούς λέβητες και δεξαμενές πετρελαίου τους πήραν τα νερά και βρέθηκαν στη θάλασσα.
«Καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο τεχνικά να κατασκευαστεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα η επέκταση του δικτύου προς την Αγία Τριάδα. Όμως πρέπει να το προσπαθήσουμε, πολύ περισσότερο που η περιοχή μας έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δικαιολογεί κάποιες εσπευσμένες ενέργειες», είπε παρουσιάζοντας τη σχετική πρόταση ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος.  Για να προσθέσει ότι πρέπει ο δήμος να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους Αγιατριαδιώτες να ζεσταθούν και να μην ξεπαγιάσουν στον χειμώνα που έρχεται.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα της πρότασης; Αντί ο δήμαρχος κ. Μαυρομάτης να πει ότι έστω θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι τέτοιο, όχι μόνο σιώπησε, αλλά άρχισαν να πετιούνται κάποιοι της διοίκησης με σχόλια του τύπου «είναι ανεφάρμοστη η πρόταση», «δεν προλαβαίνουμε» «τι να κάνουμε» και τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.