Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αρχίζει την Τρίτη η διανομή πατάτας στο δήμο Θερμαϊκού

Την προσεχή Τρίτη 20 Μαρτίου, θα αρχίσει η διανομή πατάτας και ρυζιού από τον δήμο Θερμαϊκού, μετά τη συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας των προϊόντων από τους κατοίκους του Δήμου.Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η πατάτα θα διατίθεται στους δημότες του Θερμαϊκού προς 30λεπτά το κιλό, τώρα μειώνεται η τιμή της κι έτσι θα δοθούν οι πατάτες προς 25 λεπτά το κιλό.
Όπως ανακοινώθηκε από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας, η διανομή των προϊόντων αυτών στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θερμαϊκού θα γίνει ως εξής:
α. Στους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Επανομής και Μεσημερίου την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 9:00 το πρωί στο παλιό Ιπποδρόμιο, πίσω από το Γυμνάσιο – Λύκειο Επανομής.
β. Στους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Μηχανιώνας, Κερασιάς και Αγγελοχωρίου, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 12:00 το μεσημέρι , στο χώρο που διενεργείται η Λαϊκή Αγορά της Ν.Μηχ/νας, απέναντι από το 1ο δημοτικό σχολείο
γ. Στους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας, Ν.Επιβατών και Αγίας Τριάδας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 9:00 το πρωί, στο πάρκινγκ του δημοτικού πάρκου στη γωνία Ανθέων και Φιλίππου στην Κάτω Περαία.
Οι κάτοικοι του Δήμου Θερμαϊκού θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά και μόνο από τον σταθμό διανομής του τόπου κατοικίας τους που δήλωσαν στο έντυπο παραγγελίας.
Η τιμή διάθεσης των προϊόντων είναι ως εξής:
Πατάτες σε συσκευασία των 20 κιλών προς 5,00ευρώ (0,25/κιλό)
Ρύζι ΜΠΟΝΕΤ 5κιλη συσκευασία προς 3,90ευρώ (0,78ευρώ/κιλό)
Ρύζι ΝΥΧΑΚΙ 5κιλη συσκευασία προς 3,70ευρώ (0,74ευρώ/κιλό)
Ρύζι ΓΛΑΣΣΕ 5κιλη συσκευασία προς 4,25ευρώ (0,85ευρώ/κιλό)
Ρύζι ΚΑΡΟΛΙΝΑ 5κιλη συσκευασία προς 5ευρώ (1,00ευρώ/κιλό)
Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει με προτεραιότητα σε όσους συμπλήρωσαν και παρέδωσαν τα έντυπα παραγγελίας.

Παράλληλα για όσους επιθυμούν θα διατίθενται από παραγωγό της Θάσου ελιές μαύρες σταφιδωτές τύπου Θρούμπα προς 3,50ευρώ το κιλό, χωρίς προηγούμενη παραγγελία.
Ο Δήμος δεν εμπλέκεται στην οικονομική συναλλαγή μεταξύ παραγωγών και πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.