Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Οι πιθανές λίστες υποψηφίων της Ν.Δ. στην Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης


Η άτυπη προεκλογική περίοδος, στην οποία ουσιαστικά έχει εισέλθει η χώρα, κάνει τα κόμματα να ετοιμάζουν πυρετωδώς τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών. Για το θέμα αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», εντατικές είναι οι προετοιμασίες στη Νέα Δημοκρατία για την Α΄και Β΄ εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης.
Το σενάριο να μην είναι υποψήφιος ο διαγραφείς Κώστας Γκιουλέκας εμφανίζεται αυτήν τη στιγμή ως ιδιαίτερα ισχυρό, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν τελικά η Μαρία Αποστολίδου στην Α' και η Δήμητρα Κοασίδου στη Β' θα δεχτούν να είναι υποψήφιες.
Στην Α' Θεσσαλονίκης κλεισμένες θεωρούνται οι υποψηφιότητες των βουλευτών Κώστα Καραμανλή, Σταύρου Καλαφάτη, Γιάννη Ιωαννίδη και Ελενας Ράπτη, των πολιτευτών Γιώργου Ορφανού, Παναγιώτη Κοκκόρη, Αρτ. Διαλυνά και Γωγώς Παπαϊωάννου - Γάκη, καθώς και του Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ενώ νέοι στη λίστα θα είναι οι Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Πανοζάχος, Μαρία Μίντσιου, Μαρία Προκοπίδου, Ρόζα Βαρβάρα.
Θέση στη λίστα της Α' διεκδικούν ακόμη ο γιος του πρώην αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης Κώστα Καζαντζίδη, Παντελής, ο Νίκος Βεζυρτζής και ο πολιτευτής Κώστας Μαργαρίτης.
Στο ψηφοδέλτιο της Β' θα συμπεριληφθούν οι δύο βουλευτές Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, καθώς και οι Παντελής Τσακίρης, Γιάννης Παλαιστής, Αδάμ Ρεγκούζας, Πόπη Καλαϊτζή και Εύα Παντούσα. Πάντως ως εν δυνάμει «μνηστήρες» της λίστας θεωρούνται τόσο η νέα αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Άννα Ευθυμίου για την Α' όσο και ο άρτι ορισθείς αναπληρωτής γραμματέας Αγροτικού Βασίλης Κανάκας στη Β'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.