Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Λάδι, αλεύρι, ρύζι και πατάτες από το δήμο Νεάπολης-Συκεών


Σε αρκετά βασικά είδη διατροφής, απευθείας από τους παραγωγούς, επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο δήμος Νεάπολης – Συκεών, καθώς εκτός από πατάτες, θα διαθέσει στους κατοίκους αλεύρι, ρύζι και λάδι..

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου σε τιμή 5 ευρώ τα 20 κιλά και 7,5 ευρώ τα 30 κιλά, αλεύρι από τη Θεσσαλία προς 12 ευρώ τα 25 κιλά, ρύζι από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης από 3,55 έως 4,85 ευρώ τα 5 κιλά, ανάλογα με την ποικιλία, και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Λακωνίας, προς 14,5 ευρώ τα πέντε λίτρα. Σε ανακοίνωση του δήμου τονίζεται ότι τα προϊόντα αυτά έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί για την άριστη ποιότητά τους.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας που θα βρουν στην ιστοσελίδα του δήμου http://www.sykies.gr και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στο symbouleutikos.sykies@n3.syzefxis.gov.gr (θα ακολουθήσει τηλεφωνική επιβεβαίωση), ή να απευθυνθούν στις υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Σταθμού του δήμου Νεάπολης - Συκεών, από τη Δευτέρα 12 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαρτίου
Κάθε έντυπο παραγγελίας δεν θα μπορεί να ξεπερνά τις ακόλουθες ποσότητες: Πατάτες: 60 κιλά - Αλεύρι: 50 κιλά - Ρύζι:10 κιλά ανά ποικιλία - Λάδι: 20 λίτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.