Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Έκλεισε το Nouvelle Vogue στη Μηχανιώνα με αιχμές..

Η βαθιά οικονομική κρίση, η εξαιτίας της μείωση του τζίρου στα καταστήματα, η αναγκαστική ελάττωση των τιμών στα προσφερόμενα είδη, αύξησε στο έπακρο τον ανταγωνισμό και τα αλληλομαχαιρώματα, ενώ κάποιες επιχειρήσεις, όπως το καφέ-μπαρ Nouvelle Vogue στην οδό Πολυτεχνείου της Ν.Μηχανιώνας κλείνουν, αφήνοντας αιχμές και διατυπώνοντας υπαινιγμούς κατά ανταγωνιστών τους και όχι μόνο!

Σε πινακίδα που ανάρτησε ο επιχειρηματίας του Nouvelle Vogue αναφέρει ότι οδηγήθηκε στο κλείσιμο αν και δεν έπαιζε δυνατή μουσική, όπως οι άλλοι, δεν είχε στα δύο χρόνια της λειτουργίας του τις μηνύσεις που είχαν οι άλλοι, δεν είχε τις υποχρεώσεις των άλλων «αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τις πλάτες που έχουν άλλοι», όπως ισχυρίζεται. Ενώ καταλήγοντας αναφέρει: «Κύριοι υπεύθυνοι τα ψέματα τέλος, Θα μας βρείτε μπροστά σας».

Αντιλαμβανόμαστε την πίκρα που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε, όταν βλέπει ότι δεν πάει καλά το δημιούργημά του, καλό είναι όμως να μην διατυπώνονται μομφές μόνο με αιχμές και χωρίς την παράθεση συγκεκριμένων στοιχείων. Η εποχή που αυτή η χώρα ζούσε με τραβηγμένες τις κουρτίνες, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Όλα στο φως λοιπόν.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.