Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Με συναυλία ροκ η συνέχεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων

Κατάμεστο από κόσμο χτες το θεατράκι των Πεύκων
Με συναυλία ροκ μουσικής  από μαθητικά μουσικά σχήματα και λατινοαμερικάνικους χορούς, συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη οι «Πολιτιστικές εκδηλώσεις 2013» που οργανώνει στο θεατράκι των Πεύκων ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας. Το αμφιθέατρο, ήταν κατάμεστο από κόσμο στη χθεσινή εναρκτήρια εκδήλωση.

Οι Μηχανιώτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χτες Δευτέρα ένα μουσικό αφιέρωμα στον κορυφαίο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και να σιγοτραγουδήσουν γνωστά αγαπημένα του τραγούδια που τα παρουσίασαν τα μουσικά τμήματα του Συλλόγου.
Το αφιέρωμα επιμελήθηκαν οι καθηγητές μουσικής Κατερίνα Χρηστίδου, Τάσος Χατζηασεμίδης, Χρήστος Σιδηρόπουλος, Κώστας Κάλλιας και Άγγελος Χατζηαστεργίου, ενώ τραγούδησαν οι Ισαάκ Σιδηρόπουλος, Κώστας Κάλλιας, Χρήστος Σιδηρόπουλος, Σοφία Θεοδωράκη, Γρηγόρης Καλφάκης και οι μαθητές μέλη του πολιτιστικού συλλόγου.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θερμαϊκού κ. Γιάννης Τσακμάκας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο κ. Γιάννης Μαυρομάτης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Οι σημερινές εκδηλώσεις
Σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου, θα παρουσιαστεί συναυλία Rock και Heavy Metal από τα Μουσικά Σχήματα Μαθητών του Συλλόγου και λατινοαμερικάνικοι χοροί από τα τμήματα Latin Salsa

Αύριο Τετάρτη

Οι τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις της Νέας Μηχανιώνας θα ολοκληρωθούν αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυπλατάνου ο «Μέγας Αλέξανδρος», τον Μ.Γ.Σ. Θερμαϊκού και τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Βασιλικών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.