Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ" ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής 18 Μαίου 2014 στο δήμο Θερμαϊκού, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Αλληλεγγύης και Ανατροπής», Σπύρος Κουζινόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» στο σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη δημιουργία της, έδωσε ένα τίμιο και καθαρό, πλην όμως άνισο εκλογικό αγώνα. Χωρίς προεκλογικά πυροτεχνήματα , δίχως μεγαλόστομες διακηρύξεις και κυρίως, χωρίς τους ποταμούς υποσχέσεων και χρήματος που χρησιμοποίησαν οι αντίπαλοί της.

Η παράταξή μας, διαμόρφωσε από την αρχή μία σαφή πολιτική πρόταση για το δήμο Θερμαϊκού, ώστε η περιοχή μας να βγει επιτέλους από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται σήμερα. Σπάζοντας παράλληλα την ομοιομορφία που έτεινε να κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια.
Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» ήταν η μόνη που ανέλυσε την πολιτική κατάσταση, τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής των κυβερνήσεων, κατ΄επιταγή της τρόϊκας και τις συνέπειές της για την αυτοδιοίκηση και τους δημότες μας.
Χάρη στην ακούρασρτη δουλειά των μελών και των υποψηφίων της, διαμόρφωσε ένα ξεκάθαρο αυτοδιοικητικό λόγο και έθεσε στην κρίση των συμπολιτών μας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, ένα πλήρες πρόγραμμα για την ανόρθωση και ανάπτυξη του δήμου Θερμαϊκού.
Η δημοτική μας παράταξη, πιστή στις αρχές της και στη δημοκρατική της λειτουργία, σε συνέλευση των μελών και του συνόλου των υποψηφίων μας, θα συζητήσει για το αποτέλεσμα και θα καθορίσει τη στάση της.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους συνδημότες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσουμε  ότι η «Συμπολιτεία» δεν υπήρξε μία ευκαιριακή σύμπραξη, αλλά μία δυηναμική παράταξη που ήρθε για να μείνει. Γιαυτό και δηλώνουμεδ σε όλους τους τόνους, ότι η συνέχεια για τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» θα είναι ένας διαρκής αγώνας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.
                                                                                                                                                                                                            Ο επικεφαλής της  «Συμπολιτείας»

                                                                                    Σπύρος Κουζινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.