Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Γ.Τσαμασλής: "Συνεχίζουμε ως αντιπολίτευση"

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης και με τον τρόπο μας θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε οτιδήποτε θετικό έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο», δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θερμαγικός», Γιώργος Τσαμασλής, κατά την πρώτη συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας.

Ο κ.Τσαμασλής διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στον θεσμικό του ρόλο, ως αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης, απαντώντας με τον τρόπο αυτό εμμέσως σε ανυπόστατες φήμες που τον ήθελαν να παραιτείται και να αποσύρεται από το δημοτικό συμβούλιο.
Κάνοντας μία πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο μέχρι τούδε αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης είπε ότι η παράταξή του έκανε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος προετοιμάζονταν τα τελευταία οκτώ χρόνια συνεχώς, σκορπώντας αφειδώς χρήμα και μοιράζοντας υποσχέσεις. Ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η παράταξή του θα μπορέσει να επιτελέσει έργο στο δημοτικό συμβούλιο. «Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως  ο κ.Γ.Τσαμασλής σημείωσε ότι θα γίνει προσεχώς μία συνεδρίαση των υποψηφίων του «Θερμαγικού» για να υπάρξει αναλυτική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και των αιτίων της ήττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.