Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Όταν οι αρχές κωλυσιεργούν σε καραμπινάτη παρανομία

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο γκουβέρνο που ονομάζεται Ελλάδα: Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) σε επίσημο έγγραφό της παραδέχεται ότι η κεραία κινητής τηλεφωνίας που είναι τοποθετημένη σε απόσταση αναπνοής από τον Παιδικό Σταθμό της Επανομής, είναι παράνομη, καθώς δεν εκδόθηκε μέχρι τώρα καμία άδεια εγκατάστασής της. 

Κι αντί η ΕΕΤΤ να διατάξει την άμεση αποκαθήλωσή της, δηλώνει σε έγγραφό της προς την Κίνηση Πολιτών Επανομής ότι η διαδικασία διοικητικής κύρωσης κατά της εταιρίας Wind, θα ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου «οπότε τότε θα κοινοποιηθεί η απόφαση επιβολής διοικητικών κυρώσεων στην αρμόδια Εισαγγελία».
Δηλαδή, «ζήσε Μάη να φας τριφύλλι». Καθώς, σύμφωνα με την πεπατημένη που ακολουθούν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, όταν διαπιστώνονται καραμπινάτες παρανομίες τους, θα υποβληθεί ένσταση επί της απόφασης, καθώς επίσης ασφαλιστικά μέτρα και τρέχα γύρευε. Ενώ το ορθό θα ήταν σε μία τέτοια περίπτωση να διατάσσονταν η άμεση αποξήλωση της κεραίας.
Με βάση όλα αυτά, προκύπτει για μία ακόμη φορά η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας για τις κεραίες, κάτι που θα πρέπει να το δουν άμεσα όλοι οι φορείς και οι κάτοιποι του Θερμαϊκού.

Το έγγραφο της ΕΕΤΤ που στάλθηκε στην Κίνηση Πολιτών Επανομής, είναι το ακόλουθο, όπως δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο «Εθερόπλωος»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.