Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Δήλωση Μαυρομάτη για τις εκλογές της Κυριακής

Τη βεβαιότητα του για τη στήριξη των πολιτών και τη νίκη του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» και στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής εκφράζει με δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, ο οποίος καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ενεργά και να επιβεβαιώσουν το εμφατικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών.

Ταυτόχρονα στη δήλωσή του ο Γιάννης Μαυρομάτης σημειώνει ότι παρά την προσπάθεια που έκανε ο Γ. Τσαμασλής να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους εμφανίζοντας ως κάτι «νέο και διαφορετικό» τον συνδυασμό του, στον οποίο μετέχουν ΟΛΟΙ όσοι άσκησαν εκτελεστικά καθήκοντα στη διοίκηση του δήμου τα τελευταία χρόνια και ευθύνονται για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, οι δημότες απέδειξαν ότι διαθέτουν μνήμη και κρίση.
Επίσης ο Γιάννης Μαυρομάτης υπογραμμίζει ότι έχει δεσμευθεί και εγγυηθεί για όλα όσα πρέπει να γίνουν, ώστε η εικόνα του δήμου και η καθημερινότητα των πολιτών, που έχουν υποβαθμιστεί δραματικά τα προηγούμενα χρόνια, να βελτιωθούν και η περιοχή να ανακτήσει τη θέση που της αξίζει στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πλήρης δήλωση

Η πλήρης δήλωση του Γιάννη Μαυρομάτη έχει ως ακολούθως: «Την περασμένη Κυριακή, στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, ο συνδυασμός μας «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα. Χάρη στη δική σας στήριξη αναδείχθηκε από τις κάλπες πρώτος με ποσοστό 47,24% και με μεγάλη διαφορά 17,5% από τον δεύτερο. Ο συνδυασμός μας ήταν πρώτος και στους τρεις πρώην δήμους Θερμαϊκού, Μηχανιώνας και Επανομής, κάτι που σημαίνει ότι οι πολίτες έκαναν αποδεκτή τη συνολική πρότασή μας για «αντιστροφή παντού», ώστε η περιοχή μας να ανακτήσει τη θέση που της αρμόζει με βάση το φυσικό της περιβάλλον, την ιστορία της, τον πολιτισμό της και τους κατοίκους της.
Οι συνεργάτες μου κι εγώ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε έναν έναν τους δημότες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα την προδώσουμε. Αντίπαλος μας είναι μόνο τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία η ανικανότητα της σημερινής διοίκησης έχει διογκώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Στο προηγούμενο διάστημα της προεκλογικής περιόδου και μέχρι σήμερα ο Γ. Τσαμασλής προσπάθησε να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους εμφανίζοντας ως κάτι νέο και διαφορετικό τον συνδυασμό του, στον οποίο μετέχουν όλοι όσοι τα προηγούμενα χρόνια άσκησαν εκτελεστική εξουσία στο δήμο. Η προσπάθεια απέτυχε επειδή οι πολίτες απέδειξαν ότι διαθέτουν μνήμη και κρίση. Άλλωστε στη σειρά κατάταξης στο συνδυασμό του με βάση τη σταυροδοσία ΟΛΟΙ όσοι προηγούνται διετέλεσαν τα προηγούμενα χρόνια αντιδήμαρχοι. 
Μπροστά μας, την επόμενη Κυριακή, έχουμε το δεύτερο γύρο των εκλογών. Σας καλώ να συμμετάσχετε στις εκλογές ενεργά, ώστε η νίκη του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» να ολοκληρωθεί και η πορεία για «αντιστροφή παντού» στο δήμο να ξεκινήσει. Μας περιμένει μία εξαιρετικά δημιουργική πενταετία, με στόχο την αντιστροφή του δήμου σε όλα τα επίπεδα, ώστε ο τόπος μας να γίνει το στολίδι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.