Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Καταγγελίες Τσαμασλή κατά Μαυρομάτη για τα "ντιμπέϊτ"

Την καταγγελία ότι ο κ.Γιάννης Μαυρομάτης αποφεύγει να έχει την όποια πολιτική αντιπαράθεση με τον κ. Γιώργο Τσαμασλή, αρνούμενος να συμμετάσχει σε τηλεοπτικά debate, διατυπώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Θερμαγικός-Καλύτερη ζωή για όλους».

Όπως αναφέρει, «τρανή απόδειξη η άρνησή του να παραστεί σε δύο προγραμματισμένες τηλεμαχίες, που θα παρουσιάζονταν σε EUROPE ONE, και EURO TV, γεγονός που εξόργισε τους ψηφοφόρους και δημότες του Δήμου Θερμαϊκού, που περίμεναν να ακούσουν τις θέσεις, το πρόγραμμα και τα επιχειρήματα των δύο «μονομάχων», προτού αποφασίσουν ποιόν θα στηρίξουν, και ποιόν θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή!». Και η ανακοίνωση συνεχίζει:
«Η απόφαση αυτή του Γιάννη Μαυρομάτη δείχνει φόβο. Γιατί όταν κάποιος έχει τη σιγουριά της νίκης, δεν αποφεύγει τον αντίπαλό του. Ίσα-ίσα που βγαίνει στην «αρένα» και τον αντιμετωπίζει με σθένος. Κάτι που δεν κάνει ο κύριος Μαυρομάτης, ο οποίος προτιμά να κρύβεται από τον συνυποψήφιό του, αλλά και από τον κόσμο του Δήμου Θερμαϊκού. Ο Γιώργος Τσαμασλής αντιθέτως, δεν γυρίζει σε κανέναν την πλάτη. Δηλώνει «παρών», παλεύει, αγωνίζεται, και δεν αποφεύγει να αναμετρηθεί με τους πολιτικούς του αντιπάλους, γιατί έχει καθαρές θέσεις, προτάσεις, και πάνω απ’ όλα έργο που δε μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.
Πάντως, αν λάβουμε υπόψη μας τα δύο πρόσφατα debate, που έλαβαν χώρα σε TV 100 και ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, κατανοούμε πλήρως το φόβο και την ανησυχία που διακατέχει τον κύριο Μαυρομάτη. Κι αυτό, γιατί οι τηλεθεατές είδαν και άκουσαν τους δύο υποψηφίους και έβγαλαν ασφαλή συμπεράσματα για το ποιός είναι ικανότερος να «μεταμορφώσει» το Δήμο Θερμαϊκού, και να τον κάνει πόλο έλξης.
Γιατί κανείς δε μπορεί να μην παραδεχτεί ότι ο Γιώργος Τσαμασλής, όχι μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις του με τη στιβαρή του παρουσία και στις δύο συνεντεύξεις, αλλά κυριολεκτικά στρίμωξε στα σχοινιά τον αντίπαλό του, ο οποίος δεν ήξερε τι να αντιπαραθέσει και πώς να τα βγάλει πέρα με τις συνεχείς επιθέσεις του Γιώργου Τσαμασλή, επιθέσεις με επιχειρήματα και σοβαρό πολιτικό λόγο, και όχι με λάσπη ή αοριστολογίες.
Ο Γιάννης Μαυρομάτης, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα έπρεπε να αποφεύγει τη «μετωπική σύγκρουση» με τον αντίπαλό του, καθώς, όπως ο ίδιος έλεγε στις δύο τηλεμαχίες (όπου ηττήθηκε κατά κράτος), η διαφορά της πρώτης Κυριακής είναι μεγάλη και μη αναστρέψιμη. Αν λοιπόν ισχύει αυτό που λέει ο κύριος Μαυρομάτης, τότε προς τι ο φόβος; Γιατί αποφεύγει να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γιώργο Τσαμασλή; Τι τον εμποδίζει; Μήπως, τελικά, η νίκη δεν είναι και τόσο σίγουρη για τον συνδυασμό του και οι συνεχείς τηλεοπτικές ήττες, γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του Γιώργου Τσαμασλή και του «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΥ»;
Ο κόσμος βλέπει τι γίνεται και καλείται να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Βλέπει τον έναν υποψήφιο Δήμαρχο να τον κοιτά στα μάτια, χωρίς φόβο ή αναστολές, και να ζητά τη στήριξή του για να αλλάξει ριζικά την εικόνα της ευρύτερης περιοχής, και βλέπει τον έτερο υποψήφιο να απολαμβάνει απλά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής, αποφεύγοντας όμως να αποδείξει στην πράξη, ότι έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι του πολιτικού του αντιπάλου.
Ο Γιώργος Τσαμασλής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν έχει να κρύψει το παραμικρό και πετάει το γάντι στον συνυποψήφιό του. Εκείνος όμως, αποφεύγει την πρόκληση. Βλέπετε, οι πρόσφατες ηχηρές αποκαλύψεις του Γιώργου Τσαμασλή για τα έργα και τις υποσχέσεις του Γιάννη Μαυρομάτη που έμειναν στα λόγια την 8ετία που διετέλεσε Δήμαρχος Μηχανιώνας, έχουν θορυβήσει και έχουν προκαλέσει δυνατούς πονοκεφάλους στους κόλπους του αντίπαλου συνδυασμού.

Το κλίμα έχει ήδη αρχίσει να αντιστρέφεται, και αυτό που απομένει, είναι οι πολίτες να δουν την αλήθεια και να αποφασίσουν ανάλογα. Την Κυριακή δεν αντιπαρατίθενται οι δύο συνδυασμοί. Την Κυριακή, διαλέγουμε Δήμαρχο. Διαλέγουμε τον άνθρωπο που θα κάνει τον τόπο να «ανθίσει» και όχι να παραμείνει στην αφάνεια και τον οικονομικό μαρασμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.