Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Εκδήλωση για τα 25 χρόνια Κέντρου Υγείας Θέρμης


Συμπληρώνονται 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Θέρμης, που τόσα πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει όχι μόνο στους κατοίκους του δήμου Θέρμης αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Για να τιμηθεί το σημαντικό αυτό γεγονός, οργανώνεται επετειακή εκδήλωση την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011, στις  1 το μεσημέρι, στους χώρους του ΚΥΘ.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου και έχει ως κεντρικό θέμα «Από το Όραμα στην αναζήτηση της Ελπίδας», θα είναι ομιλητές οι:
-Δρ. Δημήτριος Τριχόπουλος, ομότιμος καθηγητής Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας Αθηνών και Harvard, τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών
-Δρ. Αντωνία Τριχοπούλου, ιατρός βιοπαθολόγος, μεςτεκπαίδευση στη δημόσια υγεία, βιοχημεία και διατροφή Πανεπιστημίου Αθήνας, αντιπρόεδρος Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας
-Δρ. Σοφία Καραγιαννοπούλου-Κόγιου, παιδίατρος, διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Θέρμης.
Παράλληλα στους χώρους του Κέντρου Υγείας θα υπάρχουν πόστερ με ιατροπροληπτικές δραστηριότητες του ΚΥΘ και έκθεση φωτογραφικού υλικού από την ομάδα εθελοντισμού του δήμου Θέρμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.