Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Σκοτώστε τον !

του Δημήτρη Δανίκα
Να κάνω μια σούμα; Να την κάνω. Να σας φύγει και το τσερβέλο. Από την ολική ανικανότητα του πολιτικού προσωπικού που διαχειρίζεται την πορεία αυτού του δύσμοιρου τόπου που με τα χίλια τρέχει προς το γκρεμό. Την ανικανότητα όχι μόνο της σημερινής κυβέρνησης αλλά και της Νέας Δυστυχίας. Η οποία λέει, έτσι ανερυθρίαστα, ότι θα επαναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο, θα επαναφέρει μισθούς και συντάξεις, θα πριονίσει τους φόρους και έτσι θα προκύψει ανάπτυξη.
 Αφού, σου λέει, η τρέλα σ' αυτόν τον τόπο πουλάει, ε τότε στην τρέλα κι εμείς. Βάλ' τα κάτω και θα δεις. Μιλάμε για δύο χρόνια. Με το πιστόλι των δανειστών στον κρόταφο των ελλήνων πολιτών. Πόσες μεταρρυθμίσεις έγιναν και εφαρμόστηκαν; Καμία μέχρι στιγμής. Ανοιξαν τα επαγγέλματα; Οχι! Αλλαξε ριζικά η νομοθεσία εναντίον της φοροκλοπής ώστε με συνοπτικές διαδικασίες να τους αφαιρείς την περιουσία και να τους κλείνεις στην φυλακή; Οχι.

Ξεφορτώθηκε το Δημόσιο το υπέρβαρο προσωπικό ώστε να περιοριστούν τα ελλείμματα και να ισοσκελιστεί επιτέλους ο προυπολογισμός; Ούτε. Μαστιγώθηκε η γραφειοκρατία; Πριτς! Περιορίστηκε η πολυνομία; Μπα, η ιδέα σου είναι! Κόπηκε στο μισό η μηνιαία αποζημίωση των βουλευτών; Μα τώρα τι να σου πω! Περιορίστηκε, έστω, το προσωπικό τους, οι οδηγοί τους, οι μπάτσοι τους, οι γρμματείες τους; Μου φαίνεται είσαι τρελός!

Σφραγίστηκαν μερικοί οργανισμοί; Καλά, σε ποια χώρα ζεις; Μα επιτέλους, τι στο διάολο κάνουν όλον αυτόν τον καιρό; Το συνηθισμένο νεολληνκό πολιτικό σπορ. Πονάει κεφάλι, κόβουν κεφάλι. Συνεδριάζουν, εξαγγέλουν, αρπάζουν, κοπανάνε, μαστιγώνουν, τρομοκρατούν. Αρπάζουν ακόμα και τα σώβρακα των σκληρά εργαζόμενων πολιτών. Δουλεύεις; Αρπα μία. Παπανδρέου, Βενιζέλος και Σια μαστιγώνουν ανηλεώς, μέχρι τελικής πτώσεως, όλα εκείνα τα υγιή μέρη του σώματος της ελληνικής κοινωνίας που αντιστέκονται στη μόλυνση και στα καρκινώματα ενός τυμπανιαίου πτώματος που μας παρασύρει όλους στον τάφο του.

Είναι σωστός; Σκοτώστε τον! Πληρώνει τις υποχρεώσεις του; Εκτελέστε τον! Δουλεύει; Εξαερώστε τον! Οι αθεόφοβοι πάσχουν αθεράπευτα από μια ψυχοπαθολογική εμμονή. Να εξαφανίσουν από τον τόπο κάθε υγιές κύτταρο που κόντρα σε πολυάριθμους στρατούς κοπριτών, λεχριτών και κλεφτών, επιμένει να δουλεύει και να ελπίζει. Να το πω αλλιώς. Είσαι Ψωμιάδης; Ε, είσαι τυχερός. Οσο περισσότερο Ψωμιάδης τόσο καλύτερος Πασοκονεοδημοκράτης αυθεντικός!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.