Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Νεκρός ανασύρθηκε 84χρονος στα Πάλιουρα Επανομής

Η Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας ενημερώθηκε χθες το βράδυ από αστυνομικούς της περιοχής ότι αγνοούνταν ένας 84χρονος, ο οποίος είχε πάει για μπάνιο στην περιοχή Πάλιουρα Επανομής.
Στην περιοχή έσπευσε πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό όχημα, καθώς επίσης και το ταχύπλοο «ΝΙΚΗ» Λ.Ν.Μ. 1022, στο οποίο επέβαινε βαθμοφόρος της Λιμενικής Αρχής.
Ο  84χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην παραπάνω θαλάσσια περιοχή και αφού ανεσύρθη από το «ΝΙΚΗ», μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» Θεσσαλονίκης.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας.

2 σχόλια:

  1. Από: ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ Χρήστος

    Παραθέτω 3 δελτία τύπου που εκδόθηκαν από το ΤΕΜΜΕ για την χτεσινή ημέρα και αφορούν το Λιμενικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας.

    Ως μέλος του ΔΣ της ΕΠΛΣ Κ. Μακεδονίας, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους συναδέλφους του Λιμενικού Τμήματος και στο πλήρωμα του ΠΛΣ / Κ.Λ. Θεσσαλονίκης που είχαν βάρδια χθες για τις άμεσες και ουσιαστικές ενέργειες τους. Μπράβο συνάδελφοι. Δυστυχώς όμως, φάνηκε ακόμα μιά φορά η έλλειψη ενός ΠΛΣ (φουσκωτού) από το Λ/Τ Ν. Μηχανιώνας. Θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο να πηγαίνεις (αφού σπαταλάς πολύτιμο χρόνο για να βρείς κάποιον διαθέσιμο) για έρευνες- διασώσεις - ακυβερνησίες κτλ με καίκια και ιδιωτικά σκάφη.


    1) Πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Τ/Χ «ΣΤΑΡ» Τ.Θ. 1923, με δύο επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Επανομής και σε απόσταση περίπου 1,5ν.μ. από την ακτή.

    Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας με το με Α/Κ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ» Σ.Θ. 48 Α΄, καθώς και πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης, συνοδεία του οποίου το Τ/Χ «ΣΤΑΡ» ρυμουλκήθηκε και κατέπλευσε με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο Επανομής.

    Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος.

    Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας.


    =====================

    2) Βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ότι αγνοείτο 84χρονος λουόμενος, ο οποίος είχε πάει για θαλάσσιο λουτρό στην περιοχή «ΠΑΛΙΟΥΡΑ» Επανομής.

    Άμεσα, στην περιοχή μετέβη πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ, περιπολικό όχημα, καθώς και το Τ/Χ «ΝΙΚΗ» Λ.Ν.Μ. 1022, στο οποίο επέβαινε βαθμοφόρος της Λιμενικής Αρχής.

    Λίγο αργότερα ο 84χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή και αφού ανεσύρθη από το Τ/Χ «ΝΙΚΗ», μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» Θεσσαλονίκης.

    Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας.

    =====================

    3) Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας, ότι το Τ/Χ «ΕΡΜΗΣ» Λ.Θ. 15566, βρισκόταν ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, με τρεις (03) επιβαίνοντες, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

    Άμεσα στο σημείο μετέβη πλωτό περιπολικό του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ, το οποίο εντόπισε και συνόδευσε με ασφάλεια το «ΕΡΜΗΣ» στο αλιευτικό καταφύγιο της περιοχής, ενώ διαπιστώθηκε ότι η ακυβερνησία οφείλονταν σε έλλειψη καυσίμων.

    Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ν. Μηχανιώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Πασχαλάκη αυτά πείτε τα και στείλτε τα σε όλους όσους υποστηρίζουν οτι το Λιμενικό είναι μόνο για να κόβει προστίματα. Εγώ προσωπικά χρειάστηκα την βοήθεια σας πέρυσι και η ανταπόκριση σας ήταν αμεσότατη. Κλείστε τα αυτιά σας σε όσους γκρινιάζουν ή σας βρίζουν και συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε. Δυστυχώς αυτός που δεν έχει μάθει στην ζωή του να τηρεί τους νόμους μια ζωή θα γκρινιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.