Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ενέργειες που διχάζουν....


Απίστευτα πράγματα, συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην Αγία Τριάδα, με την παρεμπόδιση κυκλοφορίας μιας προσκείμενης στην αντιπολίτευση του δήμου εφημερίδας, έγιναν ενέργειες που δίχασαν τους κατοίκους και το θέμα απασχόλησε στη σημερινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού. Τι ακριβώς συνέβη;

Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» που εκδίδει η παράταξη του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτη, δημοσιεύθηκε άρθρο του τοπικού συμβούλου Αγίας Τριάδας κ. Δημήτρη Παπανικολάου υπό τον τίτλο «Σε παραλυσία η Αγία Τριάδα», στο οποίο καταγγέλονταν ότι παραπληροφορούνται οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας και η αντιπολίτευση δεν μπορεί να αντιδράσει αφού δεν της δίνετε ο λόγος.
Όπως αναφέρονταν χαρακτηριστικά: «Μετά την πραγματικά εκείνη «υπέροχη» προεκλογική ασφαλτόστρωση δύο δρόμων του χωριού (οι άνθρωποι ήταν για γέλια αφού από το άγχος τους να παρουσιάσουν «έργο» κόντεψαν να ασφαλτοστρώσουν μέχρι και τη θάλασσα), ουδείς εκ των κυρίων που διαχειρίζονται τις τύχες του δήμου Θερμαϊκού, ξαναπάτησε το πόδι του. Αντ΄αυτού, μας πνίγουν τα σκουπίδια, αυξήθηκαν τα δημοτικά τέλη, τα σχολεία μας ρημάζουν και γενικώς έχουμε αφεθεί στα χέρια της μοίρας. Και ουδείς αναλαμβάνει την παραμικρή ευθύνη. Έτσι, δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ μήπως πράγματι υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο και εντολή εκ της δημοτικής αρχής για τη μη πραγματοποίηση τοπικών συμβουλίων, ώστε και συστηματικά να παραπληροφορούνται οι κάτοικοι της περιοχής και η αντιπολίτευση να μην μπορεί να αντιδράσει, αφού δεν της δίνετε ο λόγος».
Μόλις η εφημερίδα κυκλοφόρησε στην Αγία Τριάδα και τοποθετήθηκε μία ποσότητα φύλλων της «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» στο ΚΑΠΗ της Αγίας Τριάδας, κάποιος ή κάποιοι, πήγαν και αφαίρεσαν τα φύλλα της εφημερίδας.
Το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Αγίας Τριάδας, δήλωσε ότι παραδίδει στο προεδρείο «τα περιττώματα του κ. Μαυρομάτη», προσκομίζοντας κάποιες από τις εφημερίδες που υφαρπάσθηκαν, δηλώνοντας ότι το δημοσίευμα τον έθιγε προσωπικά.
Παίρνοντας τον λόγο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Μαυρομάτης κατήγγειλε την ενέργεια της αφαίρεσης των εφημερίδων, θεωρώντας ότι «έγινε κλοπή από τον κ. Ζεφκόπουλο», σημειώνοντας ότι υπάρχουν και ποινικές ευθύνες. Ενώ ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου απαντώντας ισχυρίστηκε ότι «μου ζήτησαν κάποιοι κάτοικοι να πάω να μαζέψω τις εφημερίδες από τα σπίτια και τα μαγαζιά τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.