Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Θετικός ο υπουργός Ναυτιλίας για ΑΕΝ Μακεδονίας

Προσδοκίες, δημιουργεί στο δήμο Θερμαϊκού η στάση του υπουργού Ναυτιλίας
Απόλυτα θετική, ήταν η στάση του νέου υπουργού Ναυτιλίας, Κώστα Μουσουρούλη, απέναντι στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, γιαυτό και ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής αποχώρησε ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε μαζί του, στο γραφείο του υπουργού, καθώς ο κ. Μουσουρούλης υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει για τη βελτίωση λειτουργίας της ΑΕΝ στη Νέα Μηχανιώνα.
Ο νέος υπουργός, που εμφανίστηκε βαθύς γνώστης των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στη μοναδική Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα, μόλις ο κ. Αλεξανδρής τον εν ημέρωσε για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη σχολή, συγκάλεσε αμέσως σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων, με τη συμμετοχή και του υπευθύνου κτιριακών εγκαταστάσεων του υπουργείου, προκειμένου να βρεθεί «λύση το συντομότερο δυνατόν», όπως  χαρακτηριστικά είπε.
Ο δήμαρχος Θερμαϊκού έθεσε στον υπουργό Ναυτιλίας το θέμα της νομιμοποίησης των κτιριακών εγκαταστάσεων της ΑΕΝ Μακεδονίας, τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως αυθαίρετα, καθώς επίσης και την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, ώστε ο χορηγός που βρέθηκε, να μπορέσει να αναλάβει την επισκευή και βελτίωση του Μηχανουργείου της ΑΕΝ Μακεδονίας. Θέματα, για τα οποία ο κ. Κ. Μουσουρούλης εμφανίστηκε θετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.