Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Επιτυχία σημείωσε το τουρνουά Open Beach Volley


Ο δήμαρχος Θερμαϊκού με τους αθλητές και το προεδρείο του ΔΗΠΠΑΚΥΘ
Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Open Beach Volley, που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού, στα πλαίσια των καλοκαιρινών αθλητικών εκδηλώσεων του.

Στο τουρνουά, που διεξήχθη στην παραλία των Ν. Επιβατών, πήραν μέρος δέκα έξι ομάδες από την Περαία, την Επανομή, την Μηχανιώνα και την Θεσσαλονίκη και οι αθλητές τους, αγωνίστηκαν  προσφέροντας ιδιαίτερο θέαμα στον καυτό ήλιο και την άμμο.
Την τελική τριάδα των νικητών αποτέλεσαν στην 1η θέση οι Ραβονίκου Ραφαήλ και Ραβονίκου Πέτρος, από την Περαία, στην 2η θέση η Κουρβούλη Πέπη και ο Τασιούρας Βασίλης από τους Ν. Επιβάτες και στην 3η θέση ο Τζούμας Μανώλης και ο Τυμπάνης Δημήτρης από την Μηχανιώνα και την Επανομή αντίστοιχα.
Σημαντικό ρόλο για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων αποτέλεσε το διαιτητικό team, η Δελή Ελένη, η Τσίουλα Μαρία και ο Δημητρίου Κώστας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Β. Ελλάδος.
Ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. κ. Τσακμάκας Γιάννης και ο Υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού κ. Τροκάνας Παναγιώτης με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά τους νικητές αλλά και όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν στο Τουρνουά Open Beach Volley 2012 του Δήμου Θερμαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.