Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Απολογισμός πεπραγμένων δήμου Θερμαϊκού σήμερα το απόγευμα


Από προηγούμενο απολογισμό πεπραγμένων στο "Ξένια Ήλιος"
Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού, θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, ώρα 16:00΄ μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, στους Νέους Επιβάτες, με μοναδικό θέμα τον απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, έτους 2014.
  
Βέβαια, ο απολογισμός θα είναι … κουτσός, δεδομένου ότι θα αφορά μόνο το τελευταίο τετράμηνο του προηγούμενου έτους, δεδομένου ότι η διοίκηση του δημάρχου κ. Γιάννη Μαυρομάτη, ανέλαβε τα ηνία του δήμου Θερμαϊκού από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, ενώ για την προηγούμενη περίοδο, «ό γέγονε, γέγονε».
Πάντως, η πρόταση που διατύπωσαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όλες οι δημοτικές παρατάξεις, με πρώτη τη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», ζητώντας να πραγματοποιηθεί η δημόσια συνεδρίαση επί του απολογισμού σε άλλη, μεγαλύτερη αίθουσα, προκειμένου να την παρακολουθήσουν όσο γίνεται περισσότεροι δημότες του δήμου Θερμαϊκού, για να ενημερωθούν, αλλά και να υποβάλλουν γόνιμες προτάσεις, δεν έγινε τελικά αποδεκτή από τη διοίκηση του Δήμου.
Υπενθυμίζεται ότι οι δημόσιοι απολογισμοί των διοικήσεων του Δήμου Θερμαϊκού, γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια στην μεγάλη αίθουσα του «Ξένια Ήλιος», στην Περαία. Και παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν γέμισε σε ανάλογη εκδήλωση, εντούτοις μπορούσαν να παρακολουθήσουν με την άνεσή τους τον απολογισμό της εκάστοτε διοίκησης.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.