Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Κατά 427 χλμ επέκταση δικτύου φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη

Κατά 427 χιλιόμετρα θα επεκταθεί το δίκτυο του φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα πέντε χρόνια. Επιπλέον, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ¨Πρακτορείο FM 104,9”, ο διευθυντής ανάπτυξης και νέων συνδέσεων της Εταιρείας Διανομής Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Στεργιόπουλος, μέσα στο 2017 προβλέπεται η έναρξη κατασκευής εργασιών δικτύου φυσικού αερίου σε περιοχές περιφερειακά του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες στον Λαγκαδά, την Χαλάστρα, τον Τρίλοφο, το Πλαγιάρι τα Βασιλικά, το Φίλυρο τον Χορτιάτη, την Μηχανιώνα, την Επανομή, τα Κουφάλια και τη Νέα Μεσήμβρια.
O ίδιος επισήμανε ότι από 1η Ιανουαρίου του 2018 θα έχουν τη δυνατότητα οι καταναλωτές να επιλέγουν ελεύθερα τον προμηθευτή φυσικού αερίου εξέλιξη που εκτίμησε ότι θα συμβάλλει στη μείωση των τιμών.
Τέλος, ο κ. Στεργιόπουλος υπογράμμισε ότι για φέτος οι οικιακοί καταναλωτές, οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες που θα επιλέξουν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου δεν θα πληρώσουν τέλη σύνδεσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.