Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Θερμαϊκού

Εφαρμόζοντας στο Τεχνικό του Πρόγραμμα ο Δήμος Θερμαϊκού υλοποιεί δυο νέα σημαντικά έργα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου.

Πρόκειται: α) για τη «συντήρηση τμημάτων της Επαρχιακής Οδού Θεσ/νίκης – Ν. Μηχανιώνας στα διοικητικά όρια του Δήμου – Ναυτική Σχολή», προϋπολογισμού 160.000 ευρώ, με Φ.Π.Α. και β) για «ασφαλτοστρώσεις του Δήμου Θερμαϊκού 2016», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ με Φ.Π.Α.
Η άμεση υλοποίηση των έργων αυτών κρίθηκε αναγκαία, αφού οι έντονες βροχοπτώσεις της 6ης/7ης Σεπτεμβρίου 2016, αλλά και αυτές που ακολούθησαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, επιβάρυναν την ήδη βεβαρημένη κατάσταση των συγκεκριμένων δρόμων από την μακρόχρονη ελλιπή συντήρησή τους.

   Ήδη, έγιναν οι νόμιμες δημοσιεύσεις των συγκεκριμένων προκηρύξεων ανοικτών διαγωνισμών στις εφημερίδες της Θεσσαλονίκης και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.thermaikos.gr), με τις οποίες καλούνται οι ενδιαφερόμενοι  να αναλάβουν την κατασκευή των έργων με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (χαμηλότερη τιμή).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.