Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Συνεδριάζει την Τρίτη η ΠΕΔ Κεν. Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ. στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

-Επικύρωση 3ου/17 πρακτικού Δ.Σ. ΠΕΔΚΜ.
-Σύγκληση Γ.Σ. της ΠΕΔΚΜ στις 17/3/2017 για την αναθεώρηση του Καλλικράτη.
-Δασικοί χάρτες (Εισηγητές : Θ. Παπαδόπουλος – Γ. Τσουκνιδάς.)
-Παροχή εξουσιοδοτημένης πρόσβασης για χορήγηση στοιχείων των ιδιοκτητών οχημάτων.
-Αίτημα χρηματοδότησης εργασιών συντήρησης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Τ.Κ. Γαζώρου του Δήμου Νέας Ζίχνης.
-Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Επιτροπής κοινωνικής υποστήριξης αποφυλακιζομένων στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.
-Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του προκειμένου να γίνει η ανασυγκρότηση τριμελούς Επιτροπής ΟΓΑ (της παρ. 6 του άρθρου 14 του Ν. 2458/19997) στην ΠΕ Πέλλας.
-Ορισμός ενός δημοτικού υπαλλήλου και του αναπληρωτή του ως μέλους της Επιτροπής για τη διενέργεια κλήρωσης ανά κατηγορία δικαιούχων αδειών επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών (έγκριση).
-Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στη Γνωμοδοτική Επιτροπή του άρθρου 3 του Ν. 1437/84 με αντικείμενο τα ΕΔΧ στην ΠΕ Ημαθίας.
-Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στη Γνωμοδοτική Επιτροπή του άρθρου 85, παρ. 3 του Ν. 4070/12 στην ΠΕ Θεσσαλονίκης.
-Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη συγκρότηση Πειθαρχικού Συμβουλίου, έργο του οποίου θα είναι η επιβολή διοικητικών κυρώσεων στα διοικητικά όργανα των φορέων παροχής συγκοινωνιακού έργου και στους ιδιοκτήτες λεωφορείων, σύμφωνα με το Π.Δ. 170/2003 (ΦΕΚ 140Α’/9-6-2003) ΠΕ Πιερίας.
-Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Έκτακτη Γ.Σ. των μετόχων της ΑΝΚΙ Α.Ε. (16-3-17) και παροχή εντολής και εξουσιοδότησης εκπροσώπησης της ΠΕΔΚΜ. (έγκριση)
-Ενημέρωση - Ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.