Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

«Δρυός πεσούσης……»

«Δεν ήμουν ποτέ οπαδός ή συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αρνούμενος ωστόσο να σχολιάσει τον πρώην υπουργό λόγω της θέσης στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι είχαν πράγματι μια κοινή πορεία με τον κ. Τσοχατζόπουλο και παραδέχθηκε ότι έχει και ο ίδιος την ευθύνη που του αναλογεί.

Αναφερόμενος στην απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τους TOR-M1, επισήμανε ότι ήταν απόλυτα απαραίτητο να γίνει αυτό το πρόγραμμα εκείνη την εποχή, καθώς υπήρχε πολύ μεγάλη τουρκική επιθετικότητα, με την Αγκυρα να απειλεί με στρατιωτική επιχείρηση στην Κύπρο, η οποία εκείνη την εποχή δεν ήταν στην ΕΕ.
Επισήμανε παράλληλα ότι οι υπουργοί που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ, εκτός του υπουργού Αμυνας, δεν ήταν σε θέση να διατυπώσουν άλλη εισήγηση. «Πώς να διατυπώσεις άλλη εισήγηση; Με βάση ποια στοιχεία;», διερωτήθηκε.
Σημείωσε πάντως ότι έγιναν δύο εξεταστικές οι οποίες δεν κατέληξαν διότι δεν υπήρχαν αποδείξεις, ωστόσο συνέλεξαν μια σειρά από στοιχεία πάνω στα οποία στηρίχθηκαν οι εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.