Σάββατο 21 Απριλίου 2012

"Καυγάς" Κ.Μητσοτάκη-Συμπιλίδη μέσω Facebook

Ανταλλαγή «πυρών» μέσω facebook του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γιώργο Συμπιλίδη. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Αθηνών, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Συμπιλίδη στο νομό Κιλκίς με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ μίλησε για «πολιτικά εγκλήματα που δεν έχουν παραγραφεί». Οξύτατη ήταν η απάντηση Συμπιλίδη.

Η απάντηση ήρθε μέσω Facebook από τον Γιώργο Συμπιλίδη, ο οποίος, με την αποχώρησή του, «έριξε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993. «Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί απάλλαξα την παράταξη απ' τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας, ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του ελληνικού λαού» έγραψε.
Η… διαδικτυακή κουβέντα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ' έξω βρέθηκες».
Θυμίζουμε ότι το όνομα του Γιώργου Συμπιλίδη είχε συμπεριληφθεί στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στο Κιλκίς, ωστόσο «αποσύρθηκε», ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.