Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Συνεδριάζει την Τρίτη 17 Απριλίου το Δ.Σ. Θερμαϊκού


"Φτωχή" σε θέματα, είναι η ημερήσια διάταξη της 7ης κατά σειρά για το 2012 συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θερμαϊκού, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Απριλίου 2012 στις 8 μμ, στο δημοτικό κατάστημα Νέων Επιβατών. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι μόλις 20, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά εδώ και καιρό, δεν έχουν υποβληθεί και επίκαιρες ερωτήσεις από τους συμβούλους της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης.

Από την ημερήσια διάταξη, φαίνεται ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον η τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος για το 2012, με σχετική αναμόρφωση του προϋπολογισμού, αλλά και ο ορισμός Διευθύνουσας υπηρεσίας, για την επίβλεψη μελετών αποτύπωσης, κτηματογράφησης,πολεοδόμησης και πράξης εφαρμογής αρκετών περιοχών του δήμου.
Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Θερμαϊκού, είναι:
1.    Συμμετοχή του Δήμου Θερμαϊκού στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με επωνυμία ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και διακριτικό τίτλο «ΠΡΩΤ.Α.», για την υποβολή προς χρηματοδότηση του Σχεδίου με τίτλο: «ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ». Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γ. Λαζαρίδης.
2.    Αποδοχή των όρων της υπ΄αρ.πρωτ.1781/8-3-2012 Πρόσκλησης της ΕΔΑ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υποβολή αίτησης -φακέλου για την επιβεβαίωση της διαχειριστικής επάρκειας της υπό σύστασης Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και διακριτικό τίτλο «ΠΡΩΤ.Α.». Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Γ. Λαζαρίδης.
3.    Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης χρονικής διάρκειας. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ . Κ. Κούτουκας.
4.    Τροποποίηση ετήσιου Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού, έτους 2012. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Βογιατζής.
5.    Καταβολή εξόδων μετακίνησης Αντιδημάρχου στην Αθήνα και διάθεση της σχετικής πίστωσης. Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
6.    Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα, για τον μήνα Μάιο. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
7.    Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, από λάθος χρέωση τ.μ. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ .Κ. Κούτουκας.
8.    Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, από λάθος χρέωση τ.μ. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
9.    Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα, από λάθος χρέωση τιμής ζώνης και τ.μ. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
10. Επιστροφή χρηματικού ποσού αχρεωστήτως καταβληθέντος. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
11. Επιστροφή χρηματικού ποσού αχρεωστήτως καταβληθέντος. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
12. Επιστροφή χρηματικού ποσού αχρεωστήτως καταβληθέντος. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
13. Ορισμός Διευθύνουσας υπηρεσίας, για την επίβλεψη των μελετών: «Αποτύπωση - Κτηματογράφηση, Πολεοδόμηση και Πράξη Εφαρμογής, περιοχών: 1. Α΄ κατοικίας μεταξύ των Δημ. Διαμ. Ν. Μηχανιώνας και Κερασιάς, 2) Οριοθετημένου τμήματος Κερασιάς με απόφαση Νομάρχη, 3) Οριοθετημένου τμήματος με απόφαση Νομάρχη και επέκταση Α΄ κατοικίας οικισμού Αγγελοχωρίου, 4) Βιοτεχνική Ζώνη όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο ΓΠΣ» που υπεγράφη στις 18-12-2001 με εργοδότη τον πρώην Δήμο Μηχανιώνας. 2. «Κτηματογράφηση-Πολεοδόμηση και Πράξη Εφαρμογής στις περιοχές α) του εγκεκριμένου σχεδίου της Άνω Περαίας, β) της επέκτασης της Άνω Περαίας, γ) του εγκεκριμένου σχεδίου των Άνω Ν. Επιβατών, δ) της επέκτασης των Άνω Ν. Επιβατών και ε) της επέκτασης του οικισμού Αγ. Τριάδας», που υπεγράφη στις 23-1-2008 με εργοδότη τον πρώην Δήμο Θερμαϊκού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Βογιατζής.
14. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
15. Έγκριση της υπ΄αρ.4/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που αφορά έγκριση ειδικής περιβαλλοντικής μελέτης για τη λιμνοθάλασσα Αγγελοχωρίου. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γ. Λαζαρίδης.
16. Τροποποίηση της υπ΄αρ.427/2011 απόφασης ΔΣ, που αφορά στην κατακύρωση πρακτικού πλειοδοτικής δημοπρασίας του με αρ.751 αγροτεμαχίου στην Τ. Κ. Μεσημερίου. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
17. Λύση σύμβασης μίσθωσης καταστήματος στην οδό Ν. Βότση της Δημοτικής Κοινότητας Μηχανιώνας. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
18. Εκδίκαση συμπληρωματικών ενστάσεων για την «Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου με τη δημιουργία πεζοδρόμων, χαρακτηρισμό κοινόχρηστων χώρων & χώρου στάθμευσης στα ΟΤ16, ΟΤ18, ΟΤ19, ΟΤ19Α, καθώς και χαρακτηρισμό χώρου γηπέδων μπάσκετ – βόλεϊ - τένις, χώρου πρασίνου και υπογείου χώρου στάθμευσης στο ΟΤ27 του οικισμού Κάτω Ν. Επιβατών Δήμου Θερμαϊκού» - Συμπλήρωση της υπ΄ αρ. 475/2011 ΑΔΣ. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ .Ι. Βογιατζής.
19. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Κούτουκας.
20. Τροποποίηση ετήσιου τεχνικού προγράμματος και Αναμόρφωση Προϋπολογισμού. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ι. Βογιατζής.


Η συνεδρίαση του ΔΣ θα μεταδοθεί ζωντανά στο web-radio στην διεύθυνση http://www.serverroom.us/radio/277062

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.