Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ψηφοδέλτιο Επικρατείας "Κοινωνικής Συμφωνίας"

Το συνδυασμό Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας παρουσίασε η πρόεδρος του κόμματος Λούκα Κατσέλη, ο οποίος περιλαμβάνει «πρόσωπα καταξιωμένα σε συγκεκριμένους τομείς δράσης και την κοινωνία». Η σύνθεση του συνδυασμού Επικρατείας είναι η εξής:

1. Επικεφαλής τίθεται η Σταυρούλα Αντωνάκου, παγκόσμια πρωταθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Πόλο, για την οποία η κ. Κατσέλη τόνισε ότι «εκπροσωπεί τα νιάτα, την προσπάθεια, τη συνεργασία, τον πρωταθλητισμό, τη συλλογικότητα και σκληρή δουλειά, στοιχεία με τα οποία επιτυγχάνονται θαύματα».
2. Κυριακή Σταθοπούλου, επίτιμος πρόεδρος Εφετών.
3. Γιώργος Ρεθυμνιωτάκης, πρόεδρος του πανευρωπαϊκού σωματείου αναπήρων «Συνεργασία-Δημιουργία».
4. Χρήστος Πιτέλης, οικονομολόγος, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
5. Ευρυπίδης Καφαντάρης, γεωπόνος και πρώην βουλευτής Καρδίτσας.
6. Σταμάτης Μπερής, τενόρος, σολίστ της Λυρικής Σκηνής.
7. Ασημίνα Γιαννουσιάδου, επιχειρηματίας, πρώην αντιπρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος.
8. Ιωάννης Γκούτσης, αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Εργαζόμενων Γεωργικών Οργανώσεων και υπάλληλος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κορίνθου.
9. Ελένη Καρκασίνα, γεωπόνος μέλος του Δικτύου Βορειοηπειρωτών.
10. Δημήτηρης Λυρίτσης γενικός γραμματέας ασκούμενων και νέων δικηγόρων Αθήνας.
11. Λεονάρδος Χατζηανδρέου, πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και πρώην βουλευτής Κυκλάδων.
12. Νικήτας Κανάκης, πρόεδρος των «Γιατρών του Κόσμου».

«Με τους 12 υποψήφιους και όλους τους υποψήφιους βουλευτές η Κοινωνική Συμφωνία θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή στις 6 Μάη» τόνισε η κ. Κατσέλη και σημείωσε ότι «η πολιτική στη χώρα μας πρέπει να αλλάξει και η αρχή θα γίνει τότε».

Επιπλέον, ανέφερε ότι η Κοινωνική Συμφωνία ζητά τη στήριξη των πολιτών «για να μπορέσουμε να βάλουμε τέρμα στον κατήφορο, για να προτάξουμε λύσεις, για να εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες το πολιτικό σύστημα».

«Πλέον είμαι μέλος και μιας πολύ μεγάλης ομάδας, της Κοινωνικής Συμφωνίας» δήλωσε η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Σταυρούλα Αντωνάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.