Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε από υποψήφιος της Ν.Δ. ο Συμπιλίδης


Την παραίτησή του από την υποψηφιότητά του στο Κιλκίς ανακοίνωσε ο Γιώργος Συμπιλίδης, μετά το σάλο που προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους της Ν.Δ. για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Κιλκίς. Πάντως ο κ. Συμπιλίδης δήλωσε  ότι παραμένει στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπερίληψη του κ. Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο εντός όσο και εκτός ΝΔ, με αποτέλεσμα σήμερα ο υποψήφιος στο νομό Κιλκίς να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την εκλογική μάχη.
«Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον. Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει... Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Αλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Συμπιλίδης.
«Όμως», προσθέτει, «για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά».
«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και διεμήνυσε ότι «όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.