Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Κουζινόπουλος: "Θετική εξέλιξη η υπαναχώρηση του δημάρχου"

Η δημοτική ακτή Πάλιουρα Επανομής (κτήμα Καραγκιόζη) από ψηλά
Ως θετική εξέλιξη, χαρακτήρισε ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού», Σπύρος Κουζινόπουλος, τις δηλώσεις του δημάρχου Θερμαϊκού Γιάννη Μαυρομάτη, ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για την παραχώρηση της δημοτικής ακτής Πάλιουρα στη Μητρόπολη Καλαμαριάς. Και μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο ραδιοσταθμό stokokkino, κάλεσε τη δημοτική αρχή να προχωρήσει γρήγορα στην περίφραξη και την εκ νέου δημοπράτηση του «κτήματος Καραγκιόζη» για να σταματήσει η υποβάθμιση της περιοχής.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Θερμαϊκού μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε για τον Πάλιουρα ότι «δεν έχει ληφθεί ακόμη καμία απόφαση και δεν υπάρχει καμία εισήγηση» και ισχυρίστηκε πως για το θέμα αυτό «κάνουμε διαβούλευση, συζήτηση με αντικείμενο την ανάπτυξη της περιοχής», είπε ο κ. Μαυρομάτης. 
«Η άμεση αντίδραση της δημοτικής μας παράταξης και των συμπολιτών μας, που οδήγησε τη δημοτική αρχή σε αλλαγή πλεύσης στο θέμα αυτό, έδειξε ότι χωρίς αγώνα τίποτα δεν κατακτιέται σ’ αυτή τη ζωή. Και ότι οι ίδιοι οι δημότες πρέπει να ενδιαφέρονται για την περιφρούρηση της δημοτικής περιουσίας, που ανήκει σε όλους τους κατοίκους, γιαυτό και είναι ανεπίτρεπτη η αλόγιστη εκχώρησή της σε γνωστούς και αγνώστους για λόγους δημοσίων σχέσεων», είπε stokokkino ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.