Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Αρχίζει το πρόγραμμα «Άθληση για όλους» στο Δήμο Θερμαϊκού

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινά το πρόγραμμα «Άθληση για όλους» στο Δήμο Θερμαϊκού. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα άθλησης, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους δημότες, κάθε ηλικίας, με την εποπτεία και την καθοδήγηση εξαίρετων και πεπειραμένων καθηγητών – γυμναστών, να αθληθούν, βοηθώντας έτσι τη σωματική και ψυχική τους υγεία, την ευεξία και την καλή φυσική τους κατάσταση.

   Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κινητική αγωγή, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, στίβο, τέννις, Kids Aerobic, pilates, κολύμβηση κ.ά.
   Συγκεκριμένα:
   
1.- Στην Περαία:
   α) Στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο (τέρμα οδού Κύπρου, Άνω Περαία), καθημερινά (εκτός Σαββάτου – Κυριακής), με πρωινά και απογευματινά προγράμματα άθλησης κινητικής αγωγής.
   β)  Σε πρόγραμμα τμημάτων εξωτερικών χώρων, καθημερινά (εκτός Κυριακής) για στίβο και τέννις.
   γ) Για κολύμβηση μελών ΚΑΠΗ στο POOL SPORT CENTER, τρεις φορές την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή, με την επίβλεψη ναυαγοσώστη.

   2.- Στη Νέα Μηχανιώνα:
   α) Στο Γυμναστήριο Μαζικής Άθλησης, από Δευτέρα έως Παρασκευή (πρωί – απόγευμα), για κινητική αγωγή, Kids Aerobic, Ρυθμική και Ενόργανη Γυμναστική.
   β) Για βάρη – όργανα – μυϊκή ενδυνάμωση, από Δευτέρα έως Παρασκευή (πρωί - απόγευμα).
   γ) Σε πρόγραμμα τμημάτων εξωτερικών χώρων, για τέννις.

   3.- Στην Επανομή:
   α) Στην αίθουσα 3ου Δημ. Σχολείου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για κινητική αγωγή, Kids Aerobic, ενόργανη γυμναστική, Kids Aerobic, Pilates και ορθοσωματική γυμναστική.
   β) Στα ανοιχτά γήπεδα Επανομής, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τέννις.

   4.- Στο Μεσημέρι:
   α) Στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας, από Δευτέρα έως Παρασκευή (απόγευμα), για παιδιά 5 -12 ετών (Παίζω και γυμνάζομαι) και ενήλικες, για ορθοσωματική γυμναστική και Dance Aerobic.
   β) Στον αύλειο χώρο του Δημ. Σχολείου , Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο απόγευμα, για τέννις.

   Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Αθλητισμού ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. (τηλ. 23920/76011).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.