Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή στο δήμο Θερμαϊκού

Eθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 από το Δήμο Θερμαϊκού, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη Ν. Μηχανιώνας. Η αιμοληψία θα διαρκέσει από 9.00΄ π.μ. έως  14.00΄μ.μ. και καλούνται όλοι οι υγιείς πολίτες (άντρες και γυναίκες) ηλικίας 18 έως 62 ετών, να συμμετάσχουν σ’ αυτή την εκδήλωση ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η προσπάθεια για ευαισθητοποίηση των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία γίνεται συστηματικά και κατά τακτά χρονικά διαστήματα από το Δήμο Θερμαϊκού τα τελευταία χρόνια, ενώ στόχος είναι η μύηση όλων και περισσότερων πολιτών στο πνεύμα του Εθελοντισμού. Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι σώζονται ζωές, ασθενών που υποβάλλονται σε εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς, παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, ενώ αντιμετωπίζονται και έκτακτα περιστατικά από τροχαία και λοιπά ατυχήματα.
Με σύνθημα «Δίνω εθελοντικά αίμα… γιατί ο εθελοντισμός είναι ανάγκη ψυχής, γιατί η προσφορά και η κοινωνική αλληλεγγύη είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες», ας ζήσουμε την εμπειρία της προσφοράς, κάνοντας στους συνανθρώπους μας το μεγαλύτερο δώρο, χαρίζοντας ζωή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.