Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Θα βραβευθούν οι μαθητές του Θερμαϊκού που πρώτευσαν

Από παλιότερη βράβευση μαθητών στο ΚΑΠΠΑ 2000
Οι μαθητές του δήμου Θερμαϊκού, που πρώτευσαν στα Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ του Δήμου, καθώς και οι πενήντα (50) πρώτοι εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, θα τιμηθούν σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 18.00, στο αμφιθέατρο του ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία.

Επίσης, βραβεύονται οι εθελοντές καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, οι διακεκριμένοι αθλητές του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς και οι 11 φοιτητές της ομάδας Τyφοοn Motoracing του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, 3 εκ των οποίων (ο κ. Μοσχοβίτης Πέτρος, ο κ. Κουτσάκης Γεώργιος και ο κ. Γαζιώτης Γεώργιος) είναι και δημότες του Δήμου Θερμαϊκού. Βραβείο θα λάβουν για την κατασκευή πρωτότυπης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας τύπου MOTO-3, που έλαβε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό Motostudent και πραγματοποιήθηκε στην πίστα MotoGP, στην Αραγονία της Ισπανίας το 2016, ολοκληρώνοντας με επιτυχία όλα τα αγωνίσματα. 
Για τη συνεισφορά του στη διάκριση της φοιτητικής ομάδας Tyφoon, θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση από το Δήμαρχο Θερμαϊκού, κ. Γιάννη Μαυρομάτη, στο δημότη Ν. Μηχανιώνας, κ. Αντώνιο Τουρλιδάκη, ο οποίος είναι και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Tιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης για φέτος θα είναι ο πρώην Διεθνής Καλαθοσφαιριστής, Αρχηγός & Προπονητής, επί σειρά ετών, της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Ελλάδος και όχι μόνο, κ. Παναγιώτης Γιαννάκης, στον οποίο θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση από το Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη. Ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες, που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ. Έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων, έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση μπάσκετ έχει συμμετάσχει, τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής. Γνωστός με το ψευδώνυμο «ο δράκος», αποτέλεσε τον κορυφαίο πλέι μέικερ της εποχής και μαζί με το Νίκο Γκάλη, έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες παίκτες.
Την εκδήλωση, θα πλαισιώσει η Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Περαίας «ΟΡΦΕΑΣ» και η Νεανική Χορωδία του Πυθαγόρειου Ωδείου Θερμαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.