Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Συμπαράσταση της "Συμπολιτείας" στους επτά δικαζόμενους Επανομίτες

Η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» με ανακοίνωσή της, εκφράζει ολόθερμη συμπαράσταση στους επτά κατοίκους της Επανομής, μεταξύ των οποίων και στελέχη της, που δικάζονται την προσεχή Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 στο Δ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης γιατί συμμετείχαν στη μαζική κινητοποίηση των κατοίκων, που είχε γίνει στις 12-1-2014  κατά της γιγαντοκεραίας κινητής τηλεφωνίας  η οποία τοποθετήθηκε στο γήπεδο της «Αναγέννησης» Επανομής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:  "Η δημοτική μας παράταξη θεωρεί αστήρικτη την κατηγορία της «διατάραξης ποδοσφαιρικού αγώνα», που απαγγέλθηκε κατά των επτά συνδημοτών μας, πολύ περισσότερο που ακόμη και στο κλητήριο θέσπισμα διαπιστώνεται ότι οι διαδηλωτές είχαν εισέλθει στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Γιαυτό και ζητάει την πλήρη αθώωσή τους από κάθε κατηγορία.
Η «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», που θα είναι παρούσα στη δίκη με τους δημοτικούς της συμβούλους, καλεί τα μέλη, τους φίλους και όσους κατοίκους του δήμου Θερμαϊκού μπορούν, να βρίσκονται το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο για να συμπαρασταθούν έμπρακτα στους δικαζόμενους επτά αγωνιστές κατοίκους της Επανομής. 
Με την ευκαιρία, απαιτεί από τη δημοτική αρχή την ένταση των προσπαθειών για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος που υπάρχει στο Δήμο μας, από την ανεξέλεγκτη τοποθέτηση και λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας δίπλα σε ευαίσθητους χώρους (σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γήπεδα κλπ)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.