Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Έκρηξη Ν.Παράσχου: "Σταματήστε τα μικροπολιτικά παιχνίδια"

Έκρηξη, από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία των Πολιτών» κ. Νίκο Παράσχου, ο οποίος από αφορμή τα όσα απίστευτα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο δημοτικό συμβούλιο Θερμαϊκού, καλεί τη διοίκηση του δήμου αλλά και την αντιπολίτευση να σοβαρευτούν και να σταματήσουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια, που φρενάρουν την όποια προσπάθεια γίνεται για την ανόρθωση της περιοχής.

Αφορμή για την παρέμβαση αυτή του κ. Παράσχου, έδωσαν οι τραγελαφικές καταστάσεις που σημειώθηκαν στην τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με δημοτικό σύμβουλο να υποβάλει την παραίτησή του, για να την ανακαλέσει μετά από λίγες ώρες με τη δικαιολογία ότι «πιέστηκε» από παράγοντα του δήμου, άλλον δημοτικό σύμβουλο και επίδοξο δήμαρχο, αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα του δήμου να γράφει βαρύγδουπα άρθρα περί… «κοπριών», παράγοντες της διοίκησης αλλά και της αντιπολίτευσης να είναι ξεκομμένοι από τις ανάγκες και τις αγωνίες των δημοτών και όλοι μαζί, διοίκηση, αντιπολιτευόμενοι και «ανεξάρτητοι» να ωθούν το δήμο Θερμαϊκού στην κατάρρευση και τη χρεωκοπία.
Το άσχημο είναι ότι καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο προς τις επόμενες δημοτικές εκλογές, αντί να έχουμε υπεύθυνη στάση από διοίκηση και αντιπολίτευση, προκειμένου όλοι να κριθούν στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση από το θετικό ή το αρνητικό τους έργο, παρακολουθούμε ένα εξοργιστικό φεστιβάλ λαϊκισμού, κιτρινολογίας, ανευθυνότητας, προσωπικών αντιπαραθέσεων και σε τελευταία ανάλυση, αποπροσανατολισμού από τα μεγάλα προβλήματα του δήμου Θερμαϊκού. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την ίδια την επιβίωσή του, προκειμένου να μην επαναληφθεί και στην περιοχή μας η πτώχευση τύπου Ντιτρόϊτ.
Παραθέτουμε στη συνέχεια το σύντομο αλλά περιεκτικό σήμα κινδύνου που εκπέμπει με τη δήλωσή του ο κ. Νίκος Παράσχου, ελπίζοντας να το λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι ασχολούμενοι με την τοπική αυτοδιοίκηση στο δήμο Θερμαϊκού παράγοντες.

Η δήλωση Ν.Παράσχου

«Έστω και την υστάτη στιγμή, περιμένω από τη διοίκηση του δήμου σοβαρότητα, υπευθυνότητα, διορατικότητα και δράση για την υποχρέωση που έχει να προσφέρει τα αυτονόητα στους συμπολίτες μας. Με την ευχή, να σταματήσουν επιτέλους και οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης τα μικροπολιτικά τους παιχνίδια, που φρενάρουν την όποια προσπάθεια γίνεται. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοια παιχνίδια. Οφείλουμε όλοι μαζί να προσφέρουμε με το ρόλο που μας έχει ανατεθεί, χωρίς τυμπανοκρουσίες, ότι καλύτερο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας».

1 σχόλιο:

  1. "ότι καλύτερο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας"
    να υποθέσω πως σε αυτό το ότι καλύτερο συμπεριλαμβάνεται και το πέρασμα της καθαριότητας σε ιδιώτη το οποίο επανειλημμένα έχει υποστηρίξει και το "δωράκι" στο ΣΑΝΤΑ μιας και ο κύριος Σαββίδης είναι τόσο φίλος της περιοχής και θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη επενδύοντας τα χρήματα που κέρδισε από τις αφιλοκερδός εγχειρήσεις πολλών παιδιών μας ... και πολλά άλλα που κατά καιρούς έχω ακούσει στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.